http://www.vecernji.hr/vijesti/kina-dvije-osobe-umrle-nakon-cijepljenja-protiv-svinjske-gripe-clanak-50498
Diskusija
Šta cjepivo radi ljudima . .
286 pregleda · 19 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 09:52
Ma kakva svinjska gripa...Izmislili svakojakih sranja da zarade,bježi ba.
Više ljudi umre od obične gripe.

Više ljudi umre od obične gripe.
bilo 100 tema o gripi i o cjepivu /./
Imas video u jednoj diskusiji dokumntarac na youtube kako zele da smanje broj ljudi na 500000 tj ta istrenje 80 posto ljudi i imas kao neku tajnu grubu bilderberg(il tako nesto) koja hoce da zavlada svijetom t.
Imas video u jednoj diskusiji dokumntarac na youtube kako zele da smanje broj ljudi na 500000 tj ta istrenje 80 posto ljudi i imas kao neku tajnu grubu bilderberg(il tako nesto) koja hoce da zavlada svijetom t.
sramota ... ovo je nevjerovatno ... ne bi se cjepio makar i da mi kazu da cu dobit H1N1 jer ovako imam bar sanse da prezivim a to nije sigurno ...
OCAM BREBRZO SU DOSLA CJEPIVA I TO U VELIKIM KOLICINAMA PA JE MOGUCHE :$ trebali bi proglasiti epidemiju u cro :$ 5 ljudi vec izgubilo zivot
I glup je skontao da je u vakcini virus.
Sta nam sve nece raditi...al mi imamo srece sto Bosna nema pare za vakcine
Ovo je fkt smjesno
Pored sto je smijesno jos je x3 puta zalosno.
Dajte mi dobar undead mage gear da idem pobit je***e Amere
Pored sto je smijesno jos je x3 puta zalosno.Dajte mi dobar undead mage gear da idem pobit je***e Amere
Farmaceutska mafija!
empty_king je napisao/la:
Ovo je fkt smjesno
Pored sto je smijesno jos je x3 puta zalosno.Dajte mi dobar undead mage gear da idem pobit je***e Amere

glavni
AlienzZ je napisao/la:
Vakcina je ubacivanje virusa u oraganizam naravno u malim količinama , da bi se organizam mogao boriti kad ti virusi dođu u većim količinama odnosno kad se pojavi Gripa (Epidemija)...
kajot je napisao/la:
bilo 100 tema o gripi i o cjepivu /./
ovo je nesto veoma ozbiljno ! ..Usput malo je zeznuto za one koji nemaju interneta pa nemogu ovo procitat ... a koliko znam ovo jos na TV nije dospjeno
ko zna sta su im dali?! Americka govna su sve to izmislila , odmah taj lijek za gripu proizvodi amerika ccc...
Moj recept protiv gripe : svaki dan litra domaceg crnog vina ili naravno bar 4 casice domace lozovace. Nece sida na vas ,a ne gripa .
Moj recept protiv gripe : svaki dan litra domaceg crnog vina ili naravno bar 4 casice domace lozovace. Nece sida na vas ,a ne gripa .
AlienzZ je napisao/la:
znaci : sramota :/
Ma ne bi se ubado , da mi je za zdravlja potrebno.
Naivni ljudi .. .jebiga.
Naivni ljudi .. .jebiga.
Previse su naivni ljudi ...
Nezeljenih efekata vakcina je uvijek bilo i bice ih. Mozda su ovi ljudi jednostavno bili alergicni na neki od sastojaka vakcine. Ne slazem se sa vladom u toliko sto prisiljavaju ljude da se vakcinisu iako oni to ne zele ili nemaju sredstava.
A za ovo da postoji virus u vakcinama. Naravno da postoji. Pa virus je osnovni sastojak vakcine. Vakcina nije lijek, vakcina u krvotok ubrizgava oslabnjene viruse da bi nase tijelo lakse stvorilo antitijela jednom kada nas pravi virus napadne.
Takodje se slazem sa time da iza ovoga stoji farmaceutska mafija, cak i njih je pogodila ekonomska kriza (uostalom jedino sto nece propasti su pekare, pivare i fabrike duhana - bar kod nas) pa sada traze nacin da povrate izgubljen novac. Imam par prijatelja koji su svinjsku gripu prelezali potpuno normalno, kao sto bi prelezali i obicnu, i nisu mrtvi. Znam, pricao sam sa njima juce
A za ovo da postoji virus u vakcinama. Naravno da postoji. Pa virus je osnovni sastojak vakcine. Vakcina nije lijek, vakcina u krvotok ubrizgava oslabnjene viruse da bi nase tijelo lakse stvorilo antitijela jednom kada nas pravi virus napadne.
Takodje se slazem sa time da iza ovoga stoji farmaceutska mafija, cak i njih je pogodila ekonomska kriza (uostalom jedino sto nece propasti su pekare, pivare i fabrike duhana - bar kod nas) pa sada traze nacin da povrate izgubljen novac. Imam par prijatelja koji su svinjsku gripu prelezali potpuno normalno, kao sto bi prelezali i obicnu, i nisu mrtvi. Znam, pricao sam sa njima juce
mENK je napisao/la:
OCAM BREBRZO SU DOSLA CJEPIVA I TO U VELIKIM KOLICINAMA PA JE MOGUCHE :$ trebali bi proglasiti epidemiju u cro :$ 5 ljudi vec izgubilo zivot
Jedan imao 65 godina i 15 bolesti.
Curica imala leukemiju....
I sve takvi slucajevu.
U vakcini je virus.
empty_king je napisao/la:
Ovo je fkt smjesno
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.