Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[kupoPRODAJA] 2 steam accounta & inteli 3.0 =)

136 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.11.2009. u 21:10

posto se prosla tema zagubila , dizem opet ...

Zdravo Zdravo =)

Prodajem 2 steam accounta , uplate @ ziro racun ili uzivo (only sarajevo)

Prvi steam kosta 15 km , SLIKA STEAMA :

Drugo steam kosta 20 km , SLIKA STEAMA :

Pitate se zasto ovaj drugi steam kosta 20 km ? probajte kupiti steam sa ovim igricama svojom karticom PA CETE VIdjeti koliko je para ... =)

contact @ [email uklonjen]

EDIT : Prodajem inteli 3.0 za 30-40 km

contact @ [email uklonjen]
ja sam evo...na gamersu vec vise od godine dana...i svaki dan gledam teme o je****m STEAMU...a nikad skontati zasto to sranje sluzii...i cemu koristi...paa eto ako ima neko da mi objasnii...bio bih mu zahvalana...TNx
jao sto si skup little :) hahaha 9-)
da je bar taj prvi steam 10 km mogao bih ti naci kupca ,ali nesto mi je to skupo nema veze ..javit cu ti se ..
pozdrav drug .
boyan1995 je napisao/la:
ja sam evo...na gamersu vec vise od godine dana...i svaki dan gledam teme o je****m STEAMU...a nikad skontati zasto to sranje sluzii...i cemu koristi...paa eto ako ima neko da mi objasnii...bio bih mu zahvalana...TNx
to ti legalna verzija cs-a koja ti pruza zadovoljstvo, tj na legalnim steam serverima imash davno zaboravljeni program na no steamu, zove se antichit! To znaci ako neko vara on pukne pare koje je platio igru, ukida mu se steam acc, to je zamisao! Naravno da bi svi bili sigurniji, svima nama koji igramo fer da se omoguci zashtita od chitera.
boyan1995 je napisao/la:
znaci ti si godinu i vishe bio glup?9-)
LimpeeeX je napisao/la:
znaci ti si godinu i vishe bio glup?9-)
limpex ti sada ispadas glup...jer da me to zanimaloo...davno bi se informirao oko toga...
edit:_Che5teR_ hvalla na informacijii... :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.