Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

KillNet Server [ Administracija ]

219 pregleda · 1 odgovor · otvorena 12.11.2009. u 23:24

Srdačan pozdrav svim članovima gamers-a !

-> Kao što sam rekao da ću do Srijede-Četvrtka završiti sa Serverom, tako je i bilo, upravo sam završio sa dodavanjem nekih stvari na Server, ali ništa pretjerano da nebi fps otežavao drugima igranje koji imaju slabiju mašinu // koliko-toliko bio bolji i nebi stvarao neke velike probleme, i da se fino metci primaju, doduše još treba sutra da ubacim dva /addons'a/ i to je to :=)

Na prvoj temi vezano za /Killnet Server/ reako sam da sam planirao da podignem i "Public Server #2" - 30/32 hostan u KGB-u, i pored toga još par "ClanWars" Servera - naravno i oni će biti hostani u KGB-u; to nije sve - pričao sam sa 53m1r-om iz MYS-a da uradi stranicu za "KillNet", tako da će i to biti urađeno u skorijem vremenu + ću vidjti ako se bude moglo finansijski podići i Ventrilo Server - sve to za dobrobit sviju nas !

>> Kao što sam već rekao u prethodnim temama vezano se "KillNet", odlučio sam da se "admin ( @ ) plaća - ništa puno i pretjerano, već samo da bi se to moglo' uredno i redovno plaćati tj. održavati !

Opet kažem, da nemože svako ni kad plati dobiti "admina", zbog toga što je vjerovatno mlad, vjerovatno nezna neke stvari itd itd...

-> Naravno potrebno je još "admina", zbog toga što će biti "Public #1 i #2" i stoga treba da bude poprilično više admina - razlog što tako - pa da neko uvijek od "Admina" bude /ON/ na Serveru, kako bi se svak osjećao ko kod kuće

< - Osobe ili Nickove koje ću sad navesti nek mi se jave na MSN, kako bi mi rekli svoj željeni //pw i nick// na koji će im biti "Admin Status" dodan..

' A ti su :

# dYEMSONII
# rev
# PartiPacian
# tERMIX^^
# Rossi
# CHUKY
# Sniper_Soldier
# ARKOO'
# HUBA
# Freak.From[NortH
# ENTEL

~ Ima još onih koji če dobiti "Admin Status" kad uplate pare na Bankovni Račun..

------------------------------------------------

Prijave na dole navedene mail/msn-ove !!

//

Naravno, svi su dobrodošli

>
>
>

Važna informacija, s kojom je i većina upoznata, ali haj' da ponovim!!

- Dakle ..

>>> "Ubrzo" svi oni koji budu igrali na "Killnet" serverima će morati da instaliraju patch v42, jer ostali pachevi baguju i kako bi se napokon čiteri stjerali u ćošak.
Taj navedeni patch V42, zaravo svi igrači sa tim patchom imaće jedinstveni STEAM ID koji je bitan (vezan) za vaš Kompijuter, tako nećete moći promjeniti IP, reinstal CS, već ćemo skontati kako da "tog nekog" unbanujem
~ I naravno još jedna stvar da će svi serveri, ubrzo preći na taj patch, tako će čitera iz dana u dan biti sve manje, dok se ne svede na samu "0".

---------------------------------------------------------

Za sve dodatne informacije obratite se na :

> [email uklonjen]
> [email uklonjen]

Ugodno druzenje želi vam KillNet TEAM !!

deadly.
Svaka tema o ovome prodavanju admina i ostalih sranja je zavrsila u kanti pa tako che i ova

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.