E ovako prvo d aizjasnim sta zelim ovom temom pitati,znaci ja zelim se ozbiljno poceti baviti DJ-ingom.Nemam miksete niti sta drugo vezano za to,ali probacu malo da stedim i kupim sebi.E dok ja to ustedim treba ce mi mnogo vremena
zato sam mislio da za to vrijeme se ucim na nekom programu koji je slican danasnjim miksetama e problkem je u tome sto ja ne znam koji uzeti mnogi govore nesta Virtual DJ,neko Traktor itd. Znaci ja DJ program koji je najslicniji pravoj misketi na kojoj je miksa.I ako moze da ima tko kakve tutoriale i to i ima li tko da je pravi DJ i da mi objasni osnove o cemu se u DJ-ingu opste radi.Et nadam se da cete mi pomoci jer sam cuo da je ovo najbolji forum.
Hvala unaprijed !!!
zato sam mislio da za to vrijeme se ucim na nekom programu koji je slican danasnjim miksetama e problkem je u tome sto ja ne znam koji uzeti mnogi govore nesta Virtual DJ,neko Traktor itd. Znaci ja DJ program koji je najslicniji pravoj misketi na kojoj je miksa.I ako moze da ima tko kakve tutoriale i to i ima li tko da je pravi DJ i da mi objasni osnove o cemu se u DJ-ingu opste radi.Et nadam se da cete mi pomoci jer sam cuo da je ovo najbolji forum.Hvala unaprijed !!!

Znaci, ono... fulio si forum totalno
))