Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PSP ?

72 pregleda · 8 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 09:53

Imam PSP 3004 Slim & Lite , i sad zelim da mogu stavit na njega neke igrice s neta i da mogu igrat , da nemoram kupovat orginale , kako da to uradim ?
Skines sa compa igre koje oces i onda ih brebacis preko usb.
Skines sa ove web : www.mininova.org Ali prvo moras skinu ti bit torrent www.download.com to je za bit torrent eto ;)
godofwar je napisao/la:
Skines sa compa igre koje oces i onda ih brebacis preko usb.
Skines sa ove web : www.mininova.org Ali prvo moras skinu ti bit torrent www.download.com to je za bit torrent eto
Kako cu znat koje su igre za psp ? i imam win 7 i nece da mi pokaze nikakav folder od psp-a , pise da ga je prepoznao , al nema foldera od psp-.a .. ?
AdoS je napisao/la:
Kako cu znat koje su igre za psp ? i imam win 7 i nece da mi pokaze nikakav folder od psp-a , pise da ga je prepoznao , al nema foldera od psp-.a .. ?
piratebay

Ideš na TOP100 i označiš pod Games "PSP"
AdoS je napisao/la:
http://www.mininova.org/tor/1183687 eto ti link za nfs most wanted :P
godofwar je napisao/la:
http://www.mininova.org/tor/1183687 eto ti link za nfs most wanted
Kako su tako velike igrice ?

Neke od par gb .. :S kako tako ?
imam i ja psp, prvo' sav ga chipovao u tuzli za 50 km, i ubacio' mi memorisku od 8 giga,i kupio 15-tak igrica po 3 km, stavim cs u comp, usb od psp i prebacim i igram
Pa ja baš ne znam kakvi CD-ovi idu u PSP ali se na torrentima može naći .iso file igrica koji se mogu spržiti na CD(valjda onaj mali koji se može i kupiti) i staviš kao bilo koju igricu.
sanjin1991 je napisao/la:
Pa ja baš ne znam kakvi CD-ovi idu u PSP ali se na torrentima može naći .iso file igrica koji se mogu spržiti na CD(valjda onaj mali koji se može i kupiti) i staviš kao bilo koju igricu.
daj sanjine nemoj se provaljivat kad neznas ...ccc cuj onaj mali cd hihihih...ma nije to mali cd to je umd disk .......znam ja na sta si ti mislio , ti si mislio na mini cd , ali nije to to .. i on se nemoze kupit sad i ti da na njega przis... mozes kupowati org igre na umd i mozes i stawljat na ms ,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.