Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

INstalacija

117 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.11.2009. u 18:01

Dobio sam CALL of DUTY 5 i uz CD sam dobio neka objasnjenja ali je veoma komplikovano ako neko moze da mi pojasni kako da jednostavnije instaliram:P.NO SPAm:)
Mozda i nije toliko komplikovano. Ajde daj nam ta tvoja uputstva koja si dobio pa da vidimo sta ne razumijes
Stavi sliku pa cu ti objasniti
GA1065 je napisao/la:
Mozda i nije toliko komplikovano. Ajde daj nam ta tvoja uputstva koja si dobio pa da vidimo sta ne razumijes :D
1. na svom racunaru trebas imati instalisano programe Winarar i POwer iso file (To imam)
2.Kopirati file sa obadva dvd u neki folder (uradim i to)
3.ekstraktovati svih 29 opet i neki folder ili isti(i to uradim)
4.kad se eks... onda otvoriti preko pewer isa file staviti set number od drivers na 1,i onda je gore montovati (ja uradim sve to ekstraktujem i sve sto treba ali i krekujem i nece neznm imali ko neki drugi nacin) :D
ItAchi je napisao/la:
1. na svom racunaru trebas imati instalisano programe Winarar i POwer iso file (To imam)
2.Kopirati file sa obadva dvd u neki folder (uradim i to)
3.ekstraktovati svih 29 opet i neki folder ili isti(i to uradim)
4.kad se eks... onda otvoriti preko pewer isa file staviti set number od drivers na 1,i onda je gore montovati (ja uradim sve to ekstraktujem i sve sto treba ali i krekujem i nece neznm imali ko neki drugi nacin)
Mozda ta dva nemoras ekstraktovat, mozda su oni ISO file, a winrar ga prepoznaje kao arhivu. Probaj samo mountat taj prvi i vidi hocel ti krenut instalacija, ako krene instalacija trazice ti drugi cd, onda samo unmount taj prvi i mount drugi. I naravno poslije krekujes trebalo bi da radi. Probaj ovako pa mi javi sta si uspio
mesanovic je napisao/la:
xE0N ti je doktor po tom pitanju ;);)
POslo sam mu poruku na PM :D vec sam dobio to rjesenje :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.