Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Neverendless Acc - Trazim

89 pregleda · 10 odgovora · otvorena 08.11.2009. u 21:19

Trazim Neverendless-Wow acc sa roguom po mogucnosti lvl 80 , i ako moze malo vise vote poena. Ako ko moze halalit , gear nije bitan, ako nemoze dajem do 5 KM kredita , ponude u reply ili pp pa cemo se dogovorit :D

EDIT : Zaboravih da treba bit horda XD Blood Elf
Imam ja Rogue 80 lvl, 230 VP, Deadly Geared 6k gold Medjutim rogue nije moj nego od "NeStAbIlaN" sa g.ba tako da se njemu obrati
RMMO je napisao/la:
Imam ja Rogue 80 lvl, 230 VP, Deadly Geared 6k gold ;D Medjutim rogue nije moj nego od "NeStAbIlaN" sa g.ba tako da se njemu obrati ;D
Al ocel prodat :P
imam ti ja jednog, plava oprema 80'lvl

A imam i jednog deadly/furious 600vp, al nedam
RMMO je napisao/la:
Imam ja Rogue 80 lvl, 230 VP, Deadly Geared 6k gold ;D Medjutim rogue nije moj nego od "NeStAbIlaN" sa g.ba tako da se njemu obrati ;D
Btw igras li ti na njemu
Mesoha je napisao/la:
Btw igras li ti na njemu
Igram jos koji dan... Za 2 -3 dana uplaticu svoj retail Sa njim skontaj
PoacheR je napisao/la:
imam ti ja jednog, plava oprema 80'lvl

A imam i jednog deadly/furious 600vp, al nedam ;D
Igras li na njemu , koliko ima vote poena ?? Ima li dovoljno za mjenjanje imena?
RMMO je napisao/la:
Igram jos koji dan... Za 2 -3 dana uplaticu svoj retail Sa njim skontaj
Opet ?
Ajd nek ti je Bog napomoci ...

@on topic :

Zar je tolko tesko igrati 1 sedmicu i nabiti 80 lvl a ne ovako traziti (mozda nes 80 al' jbg) i kad udjes u acc izgubis se ko Etijopljanin u Kini
Mesoha je napisao/la:
Btw igras li ti na njemu
Cek , jel horda ?
Mesoha je napisao/la:
Igras li na njemu , koliko ima vote poena ?? Ima li dovoljno za mjenjanje imena?
Horda, 69vp
empty_king je napisao/la:
Opet ?
Ajd nek ti je Bog napomoci ...

@on topic :

Zar je tolko tesko igrati 1 sedmicu i nabiti 80 lvl a ne ovako traziti (mozda nes 80 al' jbg) i kad udjes u acc izgubis se ko Etijopljanin u Kini :r
Da ti iskreno kazem , pun mi je qrac levelovanja , imao sam 5 full geard S6 , S5 , T7.5 charactera na ally i slucajno nako kazem bobbyju da je debil jer nece da mi popravi neki donor item i dobijem ACC perm ban , zato sad trazim , obuzdan sam sada nemojte da se brinete XD btw da jos jednom napomenem sto sam zaboravio Blood elf horda :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.