Molio bi sve clanove portala,da neposjecuju jadni e-sport.. zasto.. maloprije sam vidio da je sajt drama idolan.. mislim dobar po dizajnu,al sve ostalo karina.. na sajtu su vecinom raja sa gamers.ba (90%) Administracija je malo rec retardirana... pocevsi od sviju
daju se modovi samo tako preko stele.. al normala to..nego posto su oni hrvatski sajt,iznervialo me to,sto se brisu teme koje imaju veze sa BiH,il sam nekom dr drzavom.. glupi admini kazu ovo e-sport.hr,kake veze ovo ima sa Hrvatskom.. ovo je gamers.ba i tolko ima tema osim BiH,koje se nebrisu..neki lik je stavio da se glasa za Pjanica i odma je tema izbrisana baj rzlaa(glupan) .. pa kad sajt cine Bosanci mislim velika su vecina,zasto idoli nedaju nikakve teme
volio bi da nekoliko dana neposjetite ovaj rtd sajt,i onda bi se oni zapitali malo..
BMK sta ce ko rec o meni,nit me to zanima.. al samo znam da je e-sport rtd sajt.. Gazzel je global moderator?,lyrio moderator?
... Nebi volio da se teme koje imaju veze sa Hrv brisu ovdje na gba,jer nismo mi kao oni.. abd sajt ce ovaj da propadne,zbog glupe administracije 
e-sport = gamers.ba u malom.. jedini cojek koji je tamo zasluzio moda je Sonik sa k..
Recite vi meni da sam rtd,recite sto ocete.. al bmk
SAJT JE IDIOTSKI!!!
Znam da mi je gramatika divna
Posjecujte vi bmk.. al samo da znate da je sajt idolan.. idite vi na e-sport..
daju se modovi samo tako preko stele.. al normala to..nego posto su oni hrvatski sajt,iznervialo me to,sto se brisu teme koje imaju veze sa BiH,il sam nekom dr drzavom.. glupi admini kazu ovo e-sport.hr,kake veze ovo ima sa Hrvatskom.. ovo je gamers.ba i tolko ima tema osim BiH,koje se nebrisu..neki lik je stavio da se glasa za Pjanica i odma je tema izbrisana baj rzlaa(glupan) .. pa kad sajt cine Bosanci mislim velika su vecina,zasto idoli nedaju nikakve teme
volio bi da nekoliko dana neposjetite ovaj rtd sajt,i onda bi se oni zapitali malo..BMK sta ce ko rec o meni,nit me to zanima.. al samo znam da je e-sport rtd sajt.. Gazzel je global moderator?,lyrio moderator?
... Nebi volio da se teme koje imaju veze sa Hrv brisu ovdje na gba,jer nismo mi kao oni.. abd sajt ce ovaj da propadne,zbog glupe administracije 
e-sport = gamers.ba u malom.. jedini cojek koji je tamo zasluzio moda je Sonik sa k..
Recite vi meni da sam rtd,recite sto ocete.. al bmk
SAJT JE IDIOTSKI!!!
Znam da mi je gramatika divna

Posjecujte vi bmk.. al samo da znate da je sajt idolan.. idite vi na e-sport..

Sajt radi samo par dana? Ne može se porediti sa gamersom, koji ima ZILIJON puta više posjeta od esporta. To su napravila djeca koja ne mogu ništa ovdje postici.