Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Debilizam

110 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 22:19

Znaci gamers je poceo propadati kada je Jason dobio gmoda... Zasto ? Zato sto jedan saban iz Hrasnice uvodi neku svoju seljacku silu :S Taj isti Gmod je izgubio pravo na skolovanje zbog interneta, a taj isti Gmod nas naziva Moronima :S Dokle ?
Taj Jason misli da on moze ostati siguran u kuci za svojim racunarom ? Pa on ne konta da cu ja doci sa Gazzelom, i jos 1337 takozvanih gamera koji su zeljni njega... I na kraju cu mu samo poruciti:

NEMOZES ME SAMARAT KOL'KO JA MOGU SPAMMAT BANNAJ ME I OPET SAM TU ZA 2 MINUTE

Temu obrisi ali ces tako samo dokazati svoj idolski stav !
CrueLz je napisao/la:
POTVRDJUJEM !
Nije propo radi dolaska momka nego radi odlaska nekih ljudi!
Jason bi bio po meni najjaci ..

kad bi mi skino je***i NEZASLUZEN BAN!!!!!!!
normala

lik kad dodje na g.ba kafu vidjet cemo se
20 tema u 2 minute
Gamers.ba is active again !

Sto se tice Jasona :

Ako je lik izgubio godinu (pa i pravo na skolovanje) sto je to tvoj biznis ? G'moda kolko ja znam nije trazio, vec ste svi hu ha daj Jasonu on je kul. Valja svima dok daje, kad prestane
Eis .. Jesam , seljak sam žešći. I to sam dokaz'o svojim djelima. J**i ga, ne može svako bit ni seljak. Kontaš, jesam ja iz Hrasnice. I šta si ti dobio s' tim što si napisao da sam seljak?

Ništa. Ama baš ništa.

Pravo na školovanje nisam izgubio. Ja idem u školu, pao sam samo jednu godinu. Nema potrebe da govorim da sam pametniji od bilo koga. Moja djela to dokazuju.

A Gamers.ba propada radi mene?

Raspitaj se samo šta sam ja sve uradio za ovaj forum. Kol'ko sam stvari podjelio besplatno koje nikad ne bi mogli imati. I i dalje misliš da si kompetentan da mi kažeš da sam ja glup?

Whatever mate ... Ja jesam seljak obični, al' makar imam veći vokabular nego ti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.