Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lockerz.com problem ? :S

154 pregleda · 11 odgovora · otvorena 05.11.2009. u 19:34

Zacudjen time sto ne dobijam Free T-Shirt odem i pogledam u Settings jesam li ispravno napisao podatke... Kad ono u State mi pise samo " Bi " , pokusao sam bezbroj puta da stavim i H ali izgleda da moze samo 2 slova da save... :S Da nije to mozda razlog zbog cega dobijamo te posiljke u Bosni ? :S
Napisi BH.
BA

To je oznaka BIH-a
DOLLAR je napisao/la:
ti bash kontas da ces da dobijes?
pa ja bas to kontam, kontas ? :S pogledaj na youtube i malo vidi koliko je ljudi dobilo poklone... nije fake bolan !
UZI je napisao/la:
BA

To je oznaka BIH-a
Jesi siguran u to ?
Sweetness je napisao/la:
pa ja bas to kontam, kontas ? :S pogledaj na youtube i malo vidi koliko je ljudi dobilo poklone... nije fake bolan !
youtube? NEMA DJABE NI KOD STARE BABE, kontas?
i btw vidio sam da vec neki ljudi ovdje imaju po 200-300 pts, a nevidim da se neko hvali da je nesta dobio tako da....
DOLLAR je napisao/la:
youtube? NEMA DJABE NI KOD STARE BABE, kontas?
i btw vidio sam da vec neki ljudi ovdje imaju po 200-300 pts, a nevidim da se neko hvali da je nesta dobio tako da....
a da se ti malo raspitas ... skontao bi da ne dijele nagrade svaki dan ...
vec svaki mjesec dana ima "jedan dan" kada nagrade "dodu" na lager i onda korisnici izabiru ... koliko ko ima poena ...dok nagrada ne nestane...

ubuduce raspitaj se pa onda pisi postove...
hvala cao :D
a da ... odgovor na temu...
stavi BH ili BA
Optimus_ je napisao/la:
a da se ti malo raspitas ... skontao bi da ne dijele nagrade svaki dan ...
vec svaki mjesec dana ima "jedan dan" kada nagrade "dodu" na lager i onda korisnici izabiru ... koliko ko ima poena ...dok nagrada ne nestane...

ubuduce raspitaj se pa onda pisi postove...
hvala cao :D
a da ... odgovor na temu...
stavi BH ili BA
BA je za domene, tako da bi trebalo da ti stavis BH

Sto se mene tice dabogda avione svi dobili, al skontat ces o cemu ti pricam kad se sam uvjeris u to sve...

pamti da NEMA DJABALESKIJE NIDJE :)
DOLLAR je napisao/la:
BA je za domene, tako da bi trebalo da ti stavis BH

Sto se mene tice dabogda avione svi dobili, al skontat ces o cemu ti pricam kad se sam uvjeris u to sve...

pamti da NEMA DJABALESKIJE NIDJE :)
kako nema :r

lol primjer stranica jezgro.com....
vlasnik je bivsi aktivni clan gamers.ba i jako dobar gamer i poznat u sarajevu ...

dovedes 10 osoba preko svog linka i dobijes 20 km kredita...
...
znaci sto nebi ovi dijelili za 100 korisnika da dobijes nagradu od cca 200 km ? odprilike tako ti dode ...
Optimus_ je napisao/la:
kako nema :r

lol primjer stranica jezgro.com....
vlasnik je bivsi aktivni clan gamers.ba i jako dobar gamer i poznat u sarajevu ...

dovedes 10 osoba preko svog linka i dobijes 20 km kredita...
...
znaci sto nebi ovi dijelili za 100 korisnika da dobijes nagradu od cca 200 km ? odprilike tako ti dode ...
mah odosmo u spamm, ja nevjerujem u to , ti vjerujes. nek ostane na tome.

gl
Frisk je napisao/la:
Jesi siguran u to ?
Pa nece BiH nece BH (buny Hop) Ba treba :S valjda 98 % siguran

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.