Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

FlameNet GameHosting

128 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.11.2009. u 11:23

Eh ovako, cast mi je predstaviti novu/staru gamehost kompaniju. Visoko kvalitetni 300 fps gameserveri koji se nalaze u Bosni i Hercegovini.

~ Cijene servera su sljedeće ;

~ CW 12+2 - 10€
~ Public 18+2 - 10€
~ Public 22+2 - 10€
~ Public 24+2 - 10€
~ Public 30+2 - 10€

Test ip : cmd/ping 79.143.173.174

Kontakt : [email uklonjen]

Link : www.FlameNet.org

Vas FlameNet.org team
Veoma dobar hosting, masina u Bosni, Terranet, sve govori

Ping dobar cak i za inostranstvo

Uskoro pub

@ Amir

Uzo server o KGB-a, stavio u hostname Ime Grada, i prosipas pamet po forumu, ko si bolan ti ?

dizes teme neznas dodat admina na phpbb3, nicij rad ne pocjenjuj vidjet ces ovaj hosting
miron je napisao/la:
daj test server
Izvoli pogledaj temu : 79.143.173.174 ccc
liryo je napisao/la:
Izvoli pogledaj temu : 79.143.173.174 ccc :)
to neradi ni u cs-u ni na hlsw a ni u cmd :|
miron je napisao/la:
to neradi ni u cs-u ni na hlsw a ni u cmd :|
Instaliram debian, evo za 2 min :)
Gzzlofcannabis je napisao/la:
Instaliram debian, evo za 2 min :)
pa mogo si odma rec kad instaliras citiraj me na forumu!
Ta firma prvo ko fol bila pa propala
Hajd da vidimo kako će sad radit i kako vam se isplati kupovati servere od terranet isp bijeljina
Drugo ti Farise na starom accu gazzel po neznam koji put da dižeš temu oko nekog hostinga sve nešto započinjete i onda odjednom to "propadne"

Podržavaju te vidim ovde tvoji ljudi neću da nabrajam nickove sve ista ekipa kao i uvijek nemam ništa ni protiv jednog al' sve djeca pretežno.
Super vam je to što pokušavate volio bi da jednom više počnete to prodavati i raditi kako treba.

Nemojte se šta ljutiti al prošli put vas Jason isfura nadze kako je kgb-hosting odnosno iggi regao domenu od vaše neke "firme".
Sve u svemu ja mislim da djeca ne mogu napraviti neki dobar posao jer su to ipak djeca i trebala bi da idu u školu, al' to je moje mišljenje.

Nadam se da ko ne zamjeri..

V0zdra (;

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.