Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

KGB - Hosting

80 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.11.2009. u 17:27

Hocu da uzmem od KGB CW server,ali nesto ima neradi web da vidim cjene i nacin uplate.Dali neko zna hoce li to ubrzo rijesiti ili da mi neko postavi cjene i ziro racun njihov za placanje iz Bosne.
Hvala;)
www.kgb-hosting.com & [i]www.kgb-hq.com[/i ]mada ako imaš hs-hkb konekciju ja ti KGB server nebi preporučio, ni sam nemogu da vjerujem šta pišem ali istina je. Najbolji njemački serveri...

@ nna
to sam i ja prije govorio, KGB uvijek bio najbolji hosting na balkanu, ali u zadnje vrijeme ping je nevjerovatan. Izgleda da je iggi nešto po*ebao što je napravio ono 47/48 protocol, ili... neznam ali kao prije ping nije..
AZA je napisao/la:
www.kgb-hosting.com & [i]www.kgb-hq.com[/i ]mada ako imaš hs-hkb konekciju ja ti KGB server nebi preporučio, ni sam nemogu da vjerujem šta pišem ali istina je. Najbolji njemački serveri...

@ nna
to sam i ja prije govorio, KGB uvijek bio najbolji hosting na balkanu, ali u zadnje vrijeme ping je nevjerovatan. Izgleda da je iggi nešto po*ebao što je napravio ono 47/48 protocol, ili... neznam ali kao prije ping nije..
lol azmire , ja prije dok sam cs'a igro non stop sa visio po KGB'ovim serverima ping 20 - 35 max . Znaci nemam sekunde laga .. A HS mi je konekcija
- http://axialtech.net/uplatnice/uplatnica-bih.jpg

KGB i AXIAL su se spojili dakle jedna firma, imam server od KGB/a placam na ovaj racun. CW Server neznam kolko je ..
nna je napisao/la:
lol azmire , ja prije dok sam cs'a igro non stop sa visio po KGB'ovim serverima ping 20 - 35 max . Znaci nemam sekunde laga .. A HS mi je konekcija
sada pise 15-20 na tablici ms na grapfu 80

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.