Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Saw V - nema prevoda (kasni)

223 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.11.2009. u 18:51

Pozz ev uzeo sad ovaj film u videoteci...i ocu da gledam preko bs playera i sad nema mi prevoda kad gledam na pcu a na dvd-u ima...i sad skinem subtitle za film ono stavim u bs player kad pokrenem al kasni nehumano...znam da je tema bila al treba mi ovo brzo...dosli su mi neki rodjaci pa ocemo da gledamo
@ ne govorite gledaj na dvdu jer mi tv ne radi ...neki dan sam uzimao ovaj film i bilo je subtitle
Instaliraj K-Lite Mega Codec Pack i gledaj preko Media Player Classica i imaces sub...
Vidis ono koliko ti je frame per second na moviu i nadjes onda subtitle na Divx TITLOVI

I samo kad skinesh, kliknes na njega i dovuches ga na movie i to je to [:

Saw V - HR Subtitle

Imas na BS Playeru ono da namjestis kad da ti krene subtitle, to asm prije radio, nego sam sad presao na GOM Player ^.^

Post dobio aplauz od Struja

Pa valjda mozes namjestiti na BSplayeru vremensku korekciju titlova,ako je to ono sto ti smeta =D

~To ti nije ni 20 sec posla =D
Imas jedan program preko kojeg mozes samo pomjeriti titl.. Ako hoces, mogu ti to uraditi...

Program se zove: SubtitleTool.exe

Kad pokrenes program, loadas titl, ides na ovo time shift.. Ako kasni titl, ides forewards, i namjestis koliko zelis da ga pomjeris..

besh4 je napisao/la:
Pa valjda mozes namjestiti na BSplayeru vremensku korekciju titlova,ako je to ono sto ti smeta =D

~To ti nije ni 20 sec posla =D
valjda...ali kako?
aj napisi ak ti nie mrsko pls
Rješenje
Fragnatic je napisao/la:
valjda...ali kako?
Kad ubacis titlove, desni klik na screen > titlovi > primary > opcije titlova > vremenska korekcija titlova..i imas onda komande CTRL + LEFT = - , a CTRL + RIGHT = +

Pa vidi kako ti odgovara

~Edit: Meni je na Hrvatskom pa se probaj snaci ako ti je na Engleskom =)

Fragnatic je napisao/la:
valjda...ali kako?
Ctrl + lijevo
Ctrl + desno
Ja mislim
Lakse ti je u GOM playeru namjestit

Samo namjestis vrijeme na "Subtitle Exploreru" na vrijeme izgovaranja prve rijeci na filmu.

- Koristi Gom player .. http://www.gomplayer.com
- ALT+E otvara subtitle explorer, load titlove sync ih auto ili manual .. enjoy ^^
Ugl film je prejak (:
Sinoc amebe isle gleat ^^
Malo psycho scena xD al dobar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.