Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Russian hideen cam

185 pregleda · 14 odgovora · otvorena 02.11.2009. u 22:30

Gledao sam ovo davno , ja mislim da je bila tema vec o ovome .. Al nvm ..

FAKE !
Ovo sam davno gledao, ali ja mislim da je ovo " fake " , ali mozda je i istina jarane , zezancija sve, svi se smijali, ovaj se smije, izvadi pistolj i ubi ga ?  WTF ?

Ali, bogme ovaj covjek ozbiljan sto je puc'o ...
ja mislim da bi gore prosao kod nas, progurali bi ga kroz ono pa ga ispucali, pa mu ono za drobljenje oraha pa mu s tim muda izdrobili:-[ i na kraju ga ofc. upucali.

uglavnom, zanimljivo:D
Zanimljiva vam tudja tragedija? Fkt ste retardi.. Sumnjam da je fake, i da bi se neko zajebavao..
Stvarno neoprostivo
jarane nije zanimljivo ovo meni tema vako kao da neko da svoje missljenje ja mislim da nije fake jarane kakvi budala ima u rasshi, sta ti znas sta je on imao npr poslije ovoga mozda je liku navrh k*rca sve mozda je prije toga se potukao sa zenom mozda mu srao neko ? i onda doso jos ovaj oce da ubaci mail nekom i jos mu izbacuje i navrh mu k*rca i lik zapuca...
KillaOR je napisao/la:
Zanimljiva vam tudja tragedija? Fkt ste retardi.. Sumnjam da je fake, i da bi se neko zajebavao..
meni jest, ja bi uradio isto, koji qrac radi u postanskom sanducicu i jos te pokusaje napravit budalom:D i jos se trebas smijat, yay itz' kendi kemra' -.-'
Neces vise nikom srat...
aahahahah ubi ga iz zajebancije

Post dobio aplauz od LudaCris

aa zalosno :[
Rest in peace
zalosno, upisi british are NOT stupid people, tu ce te se izkomirat! :D
fake
Ona zena sto hoda iza kad onaj puca nije imala uopste reakcije kad je ovaj zapucao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.