Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem sa przenjem CD-a

146 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.11.2009. u 17:39

imam problem...skinuo sam igru sa neta za PS2 i nezz kako da je snimim na DVD...pokusavo sam 2 puta al nisam uspio...i to pokuso sam preko NERE...znatel koji je najbolji program da sprzim igru na DVD i kako???

pomagajte hitno je:S
Pa Nero ti je najbolji,izgleda da neznaš pržiti...
I što je najvažnije lako ga je koristiti...
Ne znas prziti preko Nere.Probaj PowerIso.Preko njega mozes i prziti .iso fajlove (sta god ) na cd/dvd.Iso file koji ti je potreban za ps2 igricu.

Jesi li ti provjerio imas li ti uopste przac :/
vidite ovako...imam przac..a u neri sam htio przit iso file al nemoze jer mi izbaci da mi je fajl veci od 2 GB i trebam prebacit u UTR(il kako vec znam da sa U pocinje) format da bi sprzio...nemoze mi u iso. file sprzit:S...ak ko moze da mi postupak napise poredu kako trebam bio bi mu zahvalan:)...

i pls bez spamanja
Ovo ti je dobar free program za przenje: http://cdburnerxp.se/

A ovdje su free converteri: http://www.erightsoft.com/SUPER.html i http://mediacoder.sourceforge.net/

Google is your best friend, I'm not.
pokusaj sa alcohol 120%.ja sam sa njim "przio" sve svoje igrice,koje i dan danas igram.
pWoha je napisao/la:
vidite ovako...imam przac..a u neri sam htio przit iso file al nemoze jer mi izbaci da mi je fajl veci od 2 GB i trebam prebacit u UTR(il kako vec znam da sa U pocinje) format da bi sprzio...nemoze mi u iso. file sprzit:S...ak ko moze da mi postupak napise poredu kako trebam bio bi mu zahvalan...

i pls bez spamanja
Prženje ISO datoteke sa Nerom ide ovako: otvoris Nero Burning Rom i izgasis Wizard "New Compilation" koji se pojavljuje na početku klikom na Cancel. Zatim u izborniku Recorder odaberes Burn Image i pronađeš ISO datoteku i otvorite je. Potrebno je još označiti "Finalize CD" i Burn.

Post dobio aplauz od vLexinho

lexi je napisao/la:
Prženje ISO datoteke sa Nerom ide ovako: otvoris Nero Burning Rom i izgasis Wizard "New Compilation" koji se pojavljuje na početku klikom na Cancel. Zatim u izborniku Recorder odaberes Burn Image i pronađeš ISO datoteku i otvorite je. Potrebno je još označiti "Finalize CD" i Burn.
Ili mozes downloadovati MagicISO
vLexinho je napisao/la:
Ili mozes downloadovati MagicISO
Eto da mu i upload

MagicISO download

MagicISO Virtual CD/DVD-ROM je korisni besplatni program za emuliranje CD/DVD diskova.
nazalost nista mi nije pomoglo...skino sam igru SLY 3 Honor Among Thieves za PS2..skinuo sam preko torrenta...eh sad kad mi se sve skinulo pojavile su mi se 4 ikone..mislim kad sam raspakovo i to:
1)ioprp300.img
2)SCUS_974.64
3)sly3.wad
4)system
Eh sad nemogu da snimim jer sly3.wad mi nemoze prebacit pise mi:
"The file "sly3.wad" is larger than 2 GB and therefore cannot be stored in an ISO file system.Please use the UDF file system to write such large files.This can be done by selecting another compilation type."

A za ono sto rece "laxi" nema mi nigdje ISO file da ga ubacim pa snimim...pls sad sam detaljno objasnio pomozite!!!:(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.