Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mozilla problem

64 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.11.2009. u 21:54

Zdravo svima !

- Dakle imam jedan problem oko Mozille.Pokušat ću što bolje objasnim , gdje se nadam da ću uspjeti.

1. Kad uđem u MOZILLU bude sve normala , nakon 10 minuta npr ukucam gore www.gamers.ba i ENTER ono neće da me prebaci na stranicu tj da počne da otvara nego moram 30000x pritisnuti enter, da bi ušlo na stranicu tako i na bilo kojoj.

2. Odem slike da gledam isto , šta god uvijek belaj oko toga dali neko zna kako da popravim. Nadam se da ste skontali.

========

Nekad je radilo normalno ! xD
i meni se to desava kaze mi haver do konekcije sad slaba konecija xd i radi toga sporije sve otvara
GTI__krle je napisao/la:
i meni se to desava kaze mi haver do konekcije sad slaba konecija xd i radi toga sporije sve otvara
- Haj super to

( Jarane da je 10x slaba konekcija kad pritisneš jednom ENTER ulazi al meni neće kad jednom pritisnem normala stoji na istoj stranici moram 100000000000x pritisnuti da uđem )
Edin je napisao/la:
- Haj super to

( Jarane da je 10x slaba konekcija kad pritisneš jednom ENTER ulazi al meni neće kad jednom pritisnem normala stoji na istoj stranici moram 100000000000x pritisnuti da uđem )
Ja imam isti belaj , tako da sam " digao ruke " od mozzile , koristim IE , sve normalno radi ..
www.skidajmo.com imas tu 7.0 internet explorer ,perfektan .
gl
SP3CTRE je napisao/la:
Ja imam isti belaj , tako da sam " digao ruke " od mozzile , koristim IE , sve normalno radi ..
www.skidajmo.com imas tu 7.0 internet explorer ,perfektan .
gl
Hvala i tebi , i ovome iznad.

- Popravio sam Mozillu sada radi thx po drugi put.
Skini google chrome
http://www.google.com/chrome/eula.html
on ti je bolji (moje misljenje)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.