Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

VIjesti (Po ko zna koji put)

77 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.11.2009. u 09:17

Ovako. Ovo prelazi svaku granicu sto se tice vijesti. Ne znam ko se mijesa u prihvatanje vijesti, ne bi to ni bio problem kada bi taj neko izvrsavao svoju "obavezo" kompletno, nego udjem i vidim pun klinac vijesti koje se nisu smjele objaviti.

Pocet cu sa primjerima, danasnjim:

Prva vijest je prekratka i toliko ruzna da ja stvarno ne znam zasto ju je neko prihvatio. Druga vijest je nesto duza, ali i dalje kratka, ne bi to bio problem kada bi onaj ko je to prihvatio primijetio i da je u pogresnoj kategoriji! A treca je havarija, c/p krvolocni i niko da ne primijeti? (Redoslijed mog tumacenja vjerovatno nije tacan, ali to nije ni bitno)

Ukoliko primijetim jos ovakvih situacija, tj. ako opet neko bude prihvatao vijesti, pogotovo na ovaj nacin, obecavam da cu organizovat da mu se skine mogucnost zalaska u taj dio administracije!

Ovdje ljudi nesto pokusavaju napravit od toga, neko se trudi, i onda vi dodjete i odjednom prekrsite sva pravila kojih se mora pridrzavati prilikom prihvatanja je****h vijesti!

Ajd sad, ko je prihvatio ovo ?
Eo, da puno neserem (offtopic)
Da malo pohvalim svoju gallery
http://www.gamers.ba/galerija/7761

PS. Skala nejmam sliku sa tobom, nemogu da je nadjem

PSS. Riddle dodji danas u 2 na fuka !

PSSS. Samo pravite sranja sa vijestima, nastimavate poene nekoj djeci koja vas nafuraju ko mazge ... Dosad sam citao vijesti jer su teme veoma maloumne, sad nemogu ni vijesti jer i one postaju maloumne.
Fixajte nesto da valja na je****m forumu -.-
"
Ja nisam , nit me zanima više ništa ono iskreno. Znaš da si mi prije par sedmica il prije sedmicu poslao PM , da ne prihvaćam više vijesti. A jedina koju sam prihvatio je bila od spY-a. Jer je napisao u GB , prihvati mi vijest. That's it. I think?
dobro procitajte sta prihvacate nek vam ne bude mrsko ! :*
Ja stvarno nisam mislim nemam se ja sta nekom pravdati prvi put kad sam dobio moda usao sam odma u administraciju kad sam vidio kakve vijesti salju odma sam izaso samo prihvacam slike dana brisem teme i postove
Ja sam prihvatio vesti, sto ? ne znam... nafurao sam se na vesti dok riddle nije bio tu , svaku sam proveravao da nije c/p i citao ih da nemaju gresaka al jbg.. ovu sam hteo jednu odbit i mesto odbij klikno prihvati , sta ces :/

A nije bila nikakva stela oko bodova il tako neceg, necu se vise mesati u vesti, riddle to najbolje zna ... ja cu u sliku dana! jer RIDDLE TO NE ZNAAAAAAA!!!!!!!

Post dobio aplauz od bushidO.

Kako se vi samo kurcite... xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.