Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Anime

89 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.11.2009. u 03:37

Ko gleda sve anime sa foruma ?

I sto jos hocu pitat je li neko ima komplet sve sezone Ranma 1/2 da se javi na pm ako moze kako da to presnimim ili nesto.Jer sam imo zelju odgledat do kraja a nikad nisam uspio :*

I ako nije problem svi koji vole i gledaju anime da nesto napisu ovdje zanima me nako vas misljene ...najdraze anime likovi itd itd ...scias:|
nAruto :

hinAta i kAkashi ^^ :P

Ah! My Goddness :

Belldandy

Bleach :

bleAch :)
Death Note - Lawliet
Naruto - gaara
Bleach - //
(ovo su mi najdrazi anime koje sam do sada gledao)

Pogledaj ih, ako vec nisi neces se pokajati!!!

Takodjer pogledaj Devil May Cry, ja upravo skidam prvu epizodu !!! govore da je dobar 9-)
1. Bleach
2. Naruto
3. Death Note
4. Alice Academy
5. On Piece
6. School Rumble
7. Yakitate Japan
8. Air Gear
9. Eyeshield 21
10. Wolf’s Rain
11. Dragon Ball Z

Evo ti spisak nekih animeja iz moje zbirke. Meni je lično Naruto <3 mada nije los ni Dragon Ball Z kao ni On Piece. Mnogi vole i Bleach mada meni i nije neka furka, ali mozda ce se tebi svidjeti. Uzmi neku od ovih pogledaj neces se pokajati

btw. Ovih tema je bilo sigurno milion.
Ja sam poceo prije sedmicu da gledam Death Note i mogu ti reci da je poprilicno zanimljiv.

Negdje na DVD medijima imam jos anime-a koje nisam pregledao, tacnije na cekanju su:
~ Code Geass (odlican anime; prica je fenomenalna, grafika je takodjer zadovoljavajuca)
~ Hellsing (gledao jednom kod rodjaka i odmah mi je zapao za oko; grafika je 10+; pricu sam donekle shvatio, rijec je o ubijanju vampira; posto sam gledao samo 1-2 epizode ne mogu ti puno pricati, a da sam i u nekom slucaju gledao Hellsing-a, i da ti ja sad drzim referat o doticnom anime-u, vjeruj mi, kasnije ti ne bi bilo zanimljivo! : D)

Ovo su ti moji 1 utisci nakon gledanja anime-a. : ]
To je sve od mene.
Stay cool.
Naš'o si brate moj gdje ćeš tražiti anime freakove. Ovdje možeš naći samo djecu koja se lože na anime. Mislim ono , smatraju animejima ova nova sranja. Ne znam ni kako bi ih nazvao , uglavnom gluposti. Ne sjećaju se ni jednog dobrog animeja što je davno bio na TV-u. Furate sve što fura svako , obične ste replike. Neko s gamersa počne gledat' ono sranje Naruto vi svi gledate? Neko počne gledat' One Piece koji se fur'o dok je Alija Izetbegović bio živ , lol wtf ?

Yea that's right. Failate u životu i na forumu opasno. I niko ti ovdje neće imat' Ranmu na dvd-u , imaš da dloadaš sa neta. Jer se Ranma prikazivala u isto vrijeme kao i One Piece. Tako da teško je ko uspio snimiti sa RTL II .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.