Eh ovako da vam ja samo kazem da mene boli ku**c kad je Hrasnica, kaze meni Zajko prebit' ce me sto pravim accounte, ovo je privatno vlasnistvo al' ne tvoje tako da mogu radit' sta hocu. Eh samo da znate da ja volim lirya i blazze-a i posebno miquella i rammu. Volim Azru itd al necemo sad o tome kakve to veze ima sa uvozom kisele vode u Tajvan. Eto samo da znate da razer mantis podloga je retardirana i da je moj drug Amgiad posjeduje. Eto samo da znate da je spY napacen i retardirani spamer koji mi prodaje account al nece Tarantula da spama nema sanse ja volim ovaj portal ko rod najrodjeniji. Eto samo da znate da je ovo djelo Moni-a koji je iz Kanade rodom al' vole ga ovdje u Bosni jer je mal i narandzast. Eto samo da znate da vas volim i poseban pozdrav za zopeta i destiny-a i wertu brata mog. Caos.
Diskusija
U kanti
HRASNICA FINAL
70 pregleda · 5 odgovora · otvorena 31.10.2009. u 19:35
koji si ti ? onaj gay sa pušačkim usnicama ?
ahhaha ..
ahhaha ..
eN je napisao/la:
koji si ti ? onaj gay sa pušačkim usnicama ?
ahhaha ..
ahhaha ..
ja samo kontam voz 

ma gazzel je ovo, voli te drug tvoj no sikiriki.....samo nemoj da vise spamas xD
ROFL! Zar nemas nista pametnije radit omg! Idi citaj nesto, i da, moze ti zabraniti jer ima te ovlasti i moc da ti zabrani, jer je 1 od 'head' admina stoga ne dipr... treba ti ocitat lekciju, da vidis razliku izmedju tastature i rl-a...
Fkt si /fail!
Fkt si /fail!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.