Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Redirekt

152 pregleda · 13 odgovora · otvorena 31.10.2009. u 13:19

Ukoliko neko zeli da kupi redirekt sa Surf servera nema zasad nijedan redirekt vi cete prvi da budete!

Server je 2. u Svetu a 1. u Srbiji,BIH.MKD,Hrvatskoj....

http://www.gametracker.com/search/cs/?query=Surf

Cena je : 30 KM/15 Eura/1200 dinara

Zainteresovani neka mi se jave na PM ili na MSN:

[email uklonjen]

:)
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH 2 U SVJETU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAH jojj majko

04_03 je napisao/la:
Sta je smesno pa eto ti link pa vidi da je medju surf serverima 2. na svetu
MAJMUNE! POGLEDAJ MALO BOLJE.
kako me nervirate vi srbi mislite da je sve vas najbolje MRZIM VAS najvise.fuj

WBLM je napisao/la:
MAJMUNE! POGLEDAJ MALO BOLJE.
kako me nervirate vi srbi mislite da je sve vas najbolje MRZIM VAS najvise.fuj

Ne trebamo nacionaliste , ovdje vam nije mjesto.Ako nije 2. na svijetu , ne treba odma poceti vrijedjati , radije zaobidji temu , ionako si sklon spamanju.
xxxk je napisao/la:
Ne trebamo nacionaliste , ovdje vam nije mjesto.Ako nije 2. na svijetu , ne treba odma poceti vrijedjati , radije zaobidji temu , ionako si sklon spamanju. :r
Necu da zaobidjem mogu i ja sad dici server AJMO LJUDI 1 SERVER NA SVJETU AJMO AJMO..
Kako da ne budem nacionalist : uvjek je vase najbolje,, vi ste najpametniji,, udjete na globalnet bosanski server govorite OVO JE NAS server sve je vase,, vi ste bre "bogovi" zgadili ste mi se toliko da ti nmg opisat. i ne citiraj me vise.
Pa vidis li da ta 2 ispred njega nisu surf samo imaju neki link u sebi koji ima surf sto se pravis bot imas gametracker pa vidi ta prava 2 servera nisu surf recice ti i MAPE koje se igraju

ON je 2. na svetu medju surfovima mislim da si ispao glup :)
04_03 je napisao/la:
Pa vidis li da ta 2 ispred njega nisu surf samo imaju neki link u sebi koji ima surf sto se pravis bot imas gametracker pa vidi ta prava 2 servera nisu surf recice ti i MAPE koje se igraju

ON je 2. na svetu medju surfovima mislim da si ispao glup :)
majmune josh jednom.. Nisu 2 servera ispred njega nego 550 servera.
Pa bo2 medju surfovima jel treba da ti crtam ....da je 1. na svetu znao bi svako za njega...LOOOOOOOOOOOL

MEDJU SURFOVIMA KONTAS SAD ?
WBLM je napisao/la:
Necu da zaobidjem mogu i ja sad dici server AJMO LJUDI 1 SERVER NA SVJETU AJMO AJMO..
Kako da ne budem nacionalist : uvjek je vase najbolje,, vi ste najpametniji,, udjete na globalnet bosanski server govorite OVO JE NAS server sve je vase,, vi ste bre "bogovi" zgadili ste mi se toliko da ti nmg opisat. i ne citiraj me vise.
Evo samo da te citiram
Server rating 2

http://www.gametracker.com/search/cs/?query=Surf
PA prva 2 servera nisu surf jel vidis :) tako da smo mi drugi a ti ispred nas su 1. na svetu medju surf serverima :)
Koga zanima koji ste na surf rangu??? vi ste 555 na ranku SERVERA
I tih surf servera nema uopce puno mozda 30 tako nesto?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.