Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SAW IV - Play jigSaw's game.

204 pregleda · 16 odgovora · otvorena 31.10.2009. u 11:42

Dobar dan.

Mislim da znate svi za Film SAW ?, Eh' bash otidjoh na njihovu stranicu kad neka ko igra, malo se zaigrao i bash prejako.

www.jigSawgame.com

Znaci stavite da vi budete ili svog nekog prijatelja da bude taj ko zarobljenik, bice nekoliko pitanja sta vam prijatelj najvishe ardi od navedenog i vi onda samo kliknete od navedenih odgovora, nakon toga stavite sliku sebe ili svog prijatela i onda ga malo preuredite i krenete sa igrom.Na pocetku ce vam nesto pricati pa onda ce krenut sa igrom,Stavljate neke kljucheve u brave, morate prije ovih drugih koji isto stavljaju kljucheve, ako prvi stavite prezivjet ce te ako ne budete prvi onda ce te ovaj priklat

GAME OVER ^.^

Igrica je prejaka, zasad nije meni nista iskakalo i prepadalo, bash se zaigrao.

Probajte i vi
Film je prejak..

Sad ću vidjet kakva je igrica..

Edit :

Prejako ocm, jaka grafika sve.. :O

Al sam pao na prvoj igri
Kad dođe novi limit zaigrat ću pa javim :$
Probam poslije.
Jede li limit ko ludo?
Evo isprobavam
nyonyo je napisao/la:
Kad dođe novi limit zaigrat ću pa javim :$

- Ja mislim da ne trosi ovo puno, al' znam da je prejako uradeno.Bash sam se uzivio u igru, ali ne mogu da predjem ove sa kljuchevima, dobijes puno kljucheva i moras da pravi stavis u bravu a dole ti pokaze koji trebas kljuch, ali dok ga nadjes oni vec stavili tri
Ne mogu da skontam gdje da ubacujem kljuceve ba :D
Igram sjutra odmah Jer je prvi i novi limit djecemiiii
miire je napisao/la:

- Ja mislim da ne trosi ovo puno, al' znam da je prejako uradeno.Bash sam se uzivio u igru, ali ne mogu da predjem ove sa kljuchevima, dobijes puno kljucheva i moras da pravi stavis u bravu a dole ti pokaze koji trebas kljuch, ali dok ga nadjes oni vec stavili tri :D
http://hotel626.com/

Takodjer mocna igra i mocna grafika

Ubacio 4 kljuca taman da 5 ubacim onaj drugi me sjeba
ins0mniaa je napisao/la:
http://hotel626.com/

Takodjer mocna igra i mocna grafika

Ubacio 4 kljuca taman da 5 ubacim onaj drugi me sjeba
to mi je oduzelo 5 godina zivota.....

al je prejako
eee jel ovdje ima samo ovo da se ubace kljucevi i to je to ?!:|
Aaaaaaa, prejakooo je, sve ovo sa uploadanjem slike, imena i prijatelja sa fb.. Samo nema Boga da predjem prvu igru, ove kljuceve O.o

Koje sranje, samo jedan lvl Da mi je jaci komp, mozda bi probao i pravu igru
Fler je napisao/la:
eee jel ovdje ima samo ovo da se ubace kljucevi i to je to ?!:|
Valjda ima josh, to je tek prvi "level" mozda ima josh , nisam josh presao ni prvi level ^.^

@ Ako je to to, onda skines full igru koju mozes naci na warez stranicama, ja cu je sad skinut' gledao ss - ove predobra igra

Saw FullGame

Igra je oko 3,7GB, horror <3
miire je napisao/la:
Valjda ima josh, to je tek prvi "level" mozda ima josh :), nisam josh presao ni prvi level ^.^

@ Ako je to to, onda skines full igru koju mozes naci na warez stranicama, ja cu je sad skinut' gledao ss - ove predobra igra :)

Saw FullGame

Igra je oko 3,7GB, horror <3
pa ja prosao ove kljuceve i kraj nema vise igre bas bezveze ako je ovako :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.