Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS Korisnici, JAVITE SE !!!

209 pregleda · 16 odgovora · otvorena 31.10.2009. u 00:37

Samo me interesuje jel se to Upload ne placa ? Mislim ja se sjecam kad mi je tek prikljucen bio net, l33k mi kaze da se sracuna Download/Upload i to je ostvareni saobracaj u toku jednog mjeseca ? Sve sto je preko odredjene granice placa se 1km - 100 MB :S a evo sad gledam na HS-ovoj stranici da se Upload ne obracunava ??? :S

http://www.hs-hkb.ba/cjenovnik1

dole na dnu !!!
upload se neplaca, prije se placao sada NE.
ne placa se odavno upload

meni sa limit 12gb potrosio sam 11+gb danas moram izdrzat
pa kako ti mislis potrosit upload ?

Ja jednu gigu vrh samo, i to ak sam stavljo na youtube neke vide
JOOOOOOOOJ KOJI SAM JA DEBIL FFS !!!!! BAS SAM KRETEN POTROSIO SAM 10.8 GB Download i 2.2 GB Upload i KONTAM SAD CE MI DOCI +9 KM da jos PLATIM OMG, JOS FOL STEDIM OMG SAD BI SE UBIO !!!!!!!!!
Sweetness je napisao/la:
JOOOOOOOOJ KOJI SAM JA DEBIL FFS !!!!! BAS SAM KRETEN POTROSIO SAM 10.8 GB Download i 2.2 GB Upload i KONTAM SAD CE MI DOCI +9 KM da jos PLATIM OMG, JOS FOL STEDIM OMG SAD BI SE UBIO !!!!!!!!!
lol
facepalm.
skala je napisao/la:
ne placa se odavno upload

meni sa limit 12gb potrosio sam 11+gb danas moram izdrzat
Čuj limit, hahahahaha
Sta je to limit?
vLexinho je napisao/la:
Sta je to limit?
I ja sam se pitala dok nisam dosla u Sarajevo.. Glupost.. Sad moram stedit..
Sweetness je napisao/la:
Lol stedi 9 km HAHAHHA , ja brate dok je limit bio 10gb, znao sam potrositi i po 25gb... <3
onli d skaj iz limit
vLexinho je napisao/la:
Sta je to limit? :D
MRŠ MRŠ MRŠ :$
EPN korisnici nemaju problema sa limitom, imaju problem samnom Ko me zna skontace
skala je napisao/la:
ne placa se odavno upload ;)

meni sa limit 12gb potrosio sam 11+gb :D danas moram izdrzat :D
<3 , isti sam ija :D
jos 500mb da razvucem danas XD
riSk je napisao/la:
EPN korisnici nemaju problema sa limitom, imaju problem samnom Ko me zna skontace

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.