Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PES 2010] ML Money X

220 pregleda · 14 odgovora · otvorena 29.10.2009. u 21:55

DOWNLOAD

Program zadrzi novac i nikako ne mozete da odete u minus

Znaci samo zaledi pare,ne povecava novac.
- Nisi trebo ovo davat, ovo je kao nekakav cheat
- Al' eto moze nekom trebat...
Potpisujem 1. post
choseN je napisao/la:
- Nisi trebo ovo davat, ovo je kao nekakav cheat
- Al' eto moze nekom trebat...
Pa čituješ igru nečituješ na online.
Master League i BaL su najbolji dio pesa uz multiplayer , tako da nikako nije zanimljivo kada ti sebi zamrznes lovu i mozes da kupis kojeg god igraca hoces bez truda muke , al ako vas je volja slobodno vi download.

fino fino , jos samo da imam PES
FuryMaker je napisao/la:
Master League i BaL su najbolji dio pesa uz multiplayer , tako da nikako nije zanimljivo kada ti sebi zamrznes lovu i mozes da kupis kojeg god igraca hoces bez truda muke , al ako vas je volja slobodno vi download.

Ej pa gubi se car igre, bit je poslovati i dovoditi igrace onoliko koliko se moze i boriti se da sto vise zaradis da bi doveo neko extra pojacanje.Pogotovo ova sad ML je fenomenalna, bas se mora snalazit
Mozes sa Cheat Enginom radit sta oces u bilo kojoj igri, cak i MMORPG-ovima. Ja u pesu, nbu, metin2,wc3... hackao gold, dmg i stavio speedhack
Imas li become a legend trainer, da ono stavi da se sve brze puni, mrsko mi cekam pola godine da mogu fino igrat :/
rulF je napisao/la:
Imas li become a legend trainer, da ono stavi da se sve brze puni, mrsko mi cekam pola godine da mogu fino igrat :/
I mene to interesuje.

Na devetci sam presalto nekoliko sezona bzvz, da se makar malo napuni.

Ako ko ima sta nek me citira.
Ja kada sam dobio PES i poceo igrati sa man. city-em, ja slucajno bez veze otpustio neke igrace ukljucujuci adebayora, ali sva sreca da imaju one mlade nade i ta sranja a uz to sam kupio ganera i wilsherea ima samo 17 god ali ubija
rulF je napisao/la:
pa igraj svaku utakmicu talentu, pa "nabildaj" se
4rm4n1 je napisao/la:
pa igraj svaku utakmicu talentu, pa "nabildaj" se
Bola mrsko mi bildat, hocu da je relativno dobar pa da uzivam u igranju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.