Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Hs Hkb, novi paketi, transfer limit?!

168 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.10.2009. u 20:15

Dobro večer svima... kako ste ?
Nisam mislio otvarat novu temu, napisao sam u jednoj (već otvorenoj) pitanje da mi neko odgovori, ali pošto niko nije odgovorio primoran sam da otvorim novu temu.
Pošto sam zadnja 3 4 mjeseca non stop prekoračivao 5, 10 km , da se nebi i ovog dogodila ista sudbina te dugački razgovor sa starom da vas upitam ?

Otkad važe ovi novi paketi, tj. otkad se pika ovaj novi transfer limit kod HSa? Ostalo je ovih par dana , pa ako se ne pika od početka oktobra , da skroz smanjim download il ako se "pika" da ga trun povećam . HVALA UNAPRIJED!

P.S nemoj te govorit hs-hkb.ba da tu detaljno piše , čitao sam al iz navedenih tekstova nisam najbolje utvrdio otkad se pika....

P.S2 jesam ga odužio, jel'de?
ti si dobar, prelazio si samo 5-10km ja sam prelazio namanje 30km al eto ebo 10GB-sad 12, btw neznam od kad počinje to do stupa, ako već nije.. btw uzmi "flet rejt"

Post dobio šamar od uNderGOD

Ovaj mjesec je limit povecan.. tj. od oktobra...
AZA je napisao/la:
ti si dobar, prelazio si samo 5-10km ja sam prelazio namanje 30km al eto ebo 10GB-sad 12, btw neznam od kad počinje to do stupa, ako već nije.. btw uzmi "flet rejt"
koliko ksota flet rejt i little mi kaze da je 100 kbs nemoguce jarane :S
"Od 01.10.2009.g. u ponudi su postojeći paketi sa proširenom brzinom i kapacitetom (po starom cjenovniku). "

Pa valjda ovaj ,ja sam vec skrsio 11.5Giga :=)

Novi limit ti se racuna od pocetka ovog mjeseca(oktobar)...
aldiN_ je napisao/la:
Jest flat je 1024, ja skidam stvari sa dobrih servera oko 120 kbp/s (na flatu sam)
aldiN_ je napisao/la:
http://www.hs-hkb.ba
Zilla je napisao/la:
Jest flat je 1024, ja skidam stvari sa dobrih servera oko 120 kbp/s (na flatu sam)
I kolko placas flat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.