Diskusija
- Forum
1 pregled · 8 odgovora · otvorena 29.10.2009. u 18:32
U školi u školi učit ćemo svi , a kući ćemo mamu i tatu slušati , jer mi smo dobra djeca , mi smo dobri svi , jednog dana ćemo svi se medjusobno popucati
Mani se gluposti
Mani se gluposti
Ispravka, dobri gameri postati
hahha sexy :$
al jasone ja slusam mamu tatu nanu dedo i komsincu :$
idem redovno u granap hranim golubove ma sve zar nisam fin xD
<3 zato sto si lud (L)
al jasone ja slusam mamu tatu nanu dedo i komsincu :$
idem redovno u granap hranim golubove ma sve zar nisam fin xD
<3 zato sto si lud (L)
jednog dana ćemo dobri ljudi postati :ivil'smajli:
IMAL GUDURE ?
Mani se gluposti Jasone
scim se ti tuces kad odjednom vako puce xD
ima djece koja slusaju starce i sve al opet dok odu odnosno dok se razdvoje od njih, dobiju neku "slobodu" i zeljni su svega i svaceg
jednostavno "evoluiraju" (nampalo mi xD ) iz mirne djece u nemirne
thx God ja nisam taj xD ja sam upravo suprotan sto se tice ove,pjesme ili sta vec
ima djece koja slusaju starce i sve al opet dok odu odnosno dok se razdvoje od njih, dobiju neku "slobodu" i zeljni su svega i svaceg
jednostavno "evoluiraju" (nampalo mi xD ) iz mirne djece u nemirne thx God ja nisam taj xD ja sam upravo suprotan sto se tice ove,pjesme ili sta vec
hmmmm 
18 godina za mjesec dana , 80 kg batice moram na dijetu
!
~Slusao mamu (dok je bila ziva
) , starog isto uvijek znaci kao klinca obrazovao me maximalno mislim da ne psujem , da se drogiram , pusim , nosim pirsing , tetovaza , piti itd .... Dodje ta 18 sve sam ispotovao osim za pica mislim ne opijam se ko konj nisam nikad bio pjan pa da budem za bolnice vec budem ono da pricam gluposti maximanlo
!
Da sam uvijek jeo voce/povrce i neke stvari a ne fast food ko zadnjih par mjeseci ne bi nabio ovoliko kila ali dobro cool ! Debeli , debeli (hladnoi pivo pjesma <3 ...
) !
Starije treba postovati normanlo ali naravno ako i oni nas !Nije razlog ako su stariji da se prema nama ponasaju ko prema djeci od 10 godina ma koliko mi godina imali
U nekim stvarima klinci (16-25+) uvijek bili pametniji od starijih ne bas svih ali vecine jer sjetite se kad vam roditelj ili neko stariji kaze ovo je dobro ovo je lose itd a mi zivimo u vremenu kad je to cool taj nije itd to tako ide sa generacije na generaciju
!
Sto se tice skole mislim da nije cool puno uciti (strebariti) jer skontajtese vi sa 25 godina kad te mladost prodje ti bio na knjizi i sta onda kao zavrsena skola imam para a vec si mator dolazi porodica nema vise one gotive kao sto si mogao da imas sa 17 + godina da ostajes vani do kad oces , da radis sta hoces ,sta te usrecuje ... Ali jedno sat vremena ,dva uciti sta treba i kako prodje neko voli neko ne itd zavisi kako kome zivot ide tako je to uvijek islo jbg
Ali opet cu da kazem da ima ljudi koji su cak i fax zavrsili a nemaju pojma ni o zivotu ni o nekim stvarima samo knjiga u glavi ili nista vakum
!
Zato proziviti onako kako treba makar sjediti pored pc , ili biti vani ciijeli dan ili uciti tj raditi stvari koje te usrecuju <3 !

18 godina za mjesec dana , 80 kg batice moram na dijetu
! ~Slusao mamu (dok je bila ziva
) , starog isto uvijek znaci kao klinca obrazovao me maximalno mislim da ne psujem , da se drogiram , pusim , nosim pirsing , tetovaza , piti itd .... Dodje ta 18 sve sam ispotovao osim za pica mislim ne opijam se ko konj nisam nikad bio pjan pa da budem za bolnice vec budem ono da pricam gluposti maximanlo
! Da sam uvijek jeo voce/povrce i neke stvari a ne fast food ko zadnjih par mjeseci ne bi nabio ovoliko kila ali dobro cool ! Debeli , debeli (hladnoi pivo pjesma <3 ...
) ! Starije treba postovati normanlo ali naravno ako i oni nas !Nije razlog ako su stariji da se prema nama ponasaju ko prema djeci od 10 godina ma koliko mi godina imali
U nekim stvarima klinci (16-25+) uvijek bili pametniji od starijih ne bas svih ali vecine jer sjetite se kad vam roditelj ili neko stariji kaze ovo je dobro ovo je lose itd a mi zivimo u vremenu kad je to cool taj nije itd to tako ide sa generacije na generaciju
!Sto se tice skole mislim da nije cool puno uciti (strebariti) jer skontajtese vi sa 25 godina kad te mladost prodje ti bio na knjizi i sta onda kao zavrsena skola imam para a vec si mator dolazi porodica nema vise one gotive kao sto si mogao da imas sa 17 + godina da ostajes vani do kad oces , da radis sta hoces ,sta te usrecuje ... Ali jedno sat vremena ,dva uciti sta treba i kako prodje neko voli neko ne itd zavisi kako kome zivot ide tako je to uvijek islo jbg
Ali opet cu da kazem da ima ljudi koji su cak i fax zavrsili a nemaju pojma ni o zivotu ni o nekim stvarima samo knjiga u glavi ili nista vakum
! Zato proziviti onako kako treba makar sjediti pored pc , ili biti vani ciijeli dan ili uciti tj raditi stvari koje te usrecuju <3 !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.