Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rapidshare premium

130 pregleda · 5 odgovora · otvorena 29.10.2009. u 14:52

Ovako , hocu da kupim RS premium , ali nigdje nisam nashao koliko "limita" dobijem za koji paket ...
Znaci interesuje me limit za sve pakete :
1 mjesec = ?
3 mjeseca = ?
pola godine = ?
1 godina = ?
Svaki dan dobijaš 5 GB limita za skidanje gratis. Kad tek kupiš acc, imaš ja mislim 5 GB također. I u 00:00 dobiješ još 5 GB. Ako ćeš ga samo ti koristiti može ti trajat dugo. Ali ako budeš acc dijelio sa više osoba, rs support će ti ga par puta zaključati jer nije dozvoljeno sherovanje accounta. 2-3 puta će promjenuti pw, i onda će ti ga trajno lockdown.

Ja sam imao tone svojih accova na mjesec dana, svaki dan po 5 GB dobiješ gratis, znači provjereno. Za ove druge ne znam, ali 90% sam siguran da je isto.

Tiara, nisam ni napisao da je limit 5 GB, nego da dobija 5 GB svaki dan. Maximalno može skupit 25 GB obicnog + trafic share-a.
evo ko ce meni dati premium account =)
shock kupi dobro ce nam doci hahahaha
spY je napisao/la:
Svaki dan dobijaš 5 GB limita za skidanje gratis. Kad tek kupiš acc, imaš ja mislim 5 GB također. I u 00:00 dobiješ još 5 GB. Ako ćeš ga samo ti koristiti može ti trajat dugo. Ali ako budeš acc dijelio sa više osoba, rs support će ti ga par puta zaključati jer nije dozvoljeno sherovanje accounta. 2-3 puta će promjenuti pw, i onda će ti ga trajno lockdown. :D

Ja sam imao tone svojih accova na mjesec dana, svaki dan po 5 GB dobiješ gratis, znači provjereno. Za ove druge ne znam, ali 90% sam siguran da je isto. ;)

Tiara, nisam ni napisao da je limit 5 GB, nego da dobija 5 GB svaki dan. Maximalno može skupit 25 GB obicnog + trafic share-a.
Je li 100% provjereno da dobijas svaki dan 5GB ? I zavisi li to od paketa koji uzmem ?
sh0ck je napisao/la:
Je li 100% provjereno da dobijas svaki dan 5GB ? I zavisi li to od paketa koji uzmem ?
Nije 5 GB limita dnevno.
Ja trenutno, posto nista nisam skidao danas, imam 25 GB limita i to je dnevni limit.
Svaki dan imas 25 GB, bez obzira koji paket uzmes. ;)
Tiara je napisao/la:
Nije 5 GB limita dnevno.
Ja trenutno, posto nista nisam skidao danas, imam 25 GB limita i to je dnevni limit.
Svaki dan imas 25 GB, bez obzira koji paket uzmes.
Zahvaljujem ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.