Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem

123 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 21:27

Imam jedan veliki problem :/ i trebam ga hitno rijesit...

Neradi mi tipa prt sc na tastu...,i sad idem f5 i drzim i odem kassnije da je uzmem,kad nema je :S.. inace ocu da uzmem ss od steama tj od id,treba mi :|

- Pomogo mi je empty_king,ako moze momku aplauz pls.. il dajte meni moda,gmoda,il admina,pa cu mu ja sam:$
jaO problema kucaj kill
ccc
prije neg sto kupis new tastaturu izvadi dugme i pusi jedno 5 min u tastaturu i ond stavi i probaj ako nebude mogli ispali se do bljiznje kompjuterske opreme i kupi tastaturu from chajnaaaaaaaaa :P
I meni se to desavalo jedno vrijeme... Uzmi neki screen capture program tok ti ne proradi.
armeno1 je napisao/la:
jaO problema kucaj kill
ccc
prije neg sto kupis new tastaturu izvadi dugme i pusi jedno 5 min u tastaturu i ond stavi i probaj ako nebude mogli ispali se do bljiznje kompjuterske opreme i kupi tastaturu from chajnaaaaaaaaa :P
Da glupi svjetle,gamers bi bio kao LA?

Zbog taki kao ti.,.
tebi danu moda,gmoda,il admina ja napustim g.ba odma
ResidentEvil je napisao/la:
tebi danu moda,gmoda,il admina ja napustim g.ba odma :D:D:D:D
u drzavi bi odma bio dan zalosti kad bi nas ti napustio :(

sve zastave na pola koplja :D
Medixon je napisao/la:
u drzavi bi odma bio dan zalosti kad bi nas ti napustio

sve zastave na pola koplja
znam znam pa bola gdje ce tebi dat to da se ubijes a fakat si no lifer divnota pusica
Gadwin PrintScreen ,ja mislim da pomocu njega mozes na bilo koju "tipku" uhvatiti ss
Samo moras u opcijama podesiti + odma spasavas sliku u bilo kojem formatu .
ResidentEvil je napisao/la:
znam znam ;D;D pa bola gdje ce tebi dat to da se ubijes a fakat si no lifer divnota pusica
Samo ti se cini ;)
Medixon je napisao/la:
Da glupi svjetle,gamers bi bio kao LA?

Zbog taki kao ti.,.
http://www.gamers.ba/forum/7/52939/guide-pokit/

~ have phun =D
100 posto ce ti dati gmoda moda ja ja mislim da ce ti dati admina :D:D:D:D:@:@9-)9-)gloop

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.