Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH - Portugal karta

198 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 20:10

Evo ovako, mozda je i prerano mozda i nije.
Danas mi je otac dosao, i obecao mi je prije 5 mjeseci da cemo ici na jednu utkamicu BiH.I evo dosao i taj trenutak a i sreca jer smo prosli u baraz. E sad me interesuje imaju li karte da se kupe gdje u Tuzli, ili da se kupe preko neta da ti dodju postom ili sta vec. I ako moze cijena, hvala.
Molim admin-a/moderatora da aplauzom nagradi svaki normalni post.
- 1 osoba = 2 karte
- prodano !
- ako imas nekog u Centrotransu mozes jedino tako, il kod onih preprodavaca da uzmes

- edit: nez kolke su cijene, 1 osoba maximalno moz uzet 1 kartu...
BENiO je napisao/la:
- 1 osoba = 2 karte
- prodano !
- ako imas nekog u Centrotransu mozes jedino tako, il kod onih preprodavaca da uzmes

- edit: nez kolke su cijene, 1 osoba maximalno moz uzet 1 kartu...
Znas li koliko kostaju?
I ovo 1 osoba - 2 karte malo objasni xD

EDIT: ok hvala, 2 karte uzecu ja jednu otac jednu, samo dok nadjemo gdje.
Frisk je napisao/la:
Znas li koliko kostaju?

1 osoba - 2 karte... mislio je da jedna osoba moze kupiti najvise 2 karte. Recimo npr. u tvom slucaju moze otici otac i kupiti kartu za tebi i za sebe, nemora svaki ici pojedinacno. :)
Najjeftinija karta je 25km, pa onda 50km itd....

Posto je Borce Sredojevic iz Gradiske,takodje u nekoj upravi mog kluba mi za svaku tekmu dobijemo paket ulaznica kad dodjemo na stadion :)

Have a nice day :)
Frisk je napisao/la:
Znas li koliko kostaju?

ako jedna osoba moze max jednu kartu, odkud onda preprodavatju 50 karata :D moze se uzet ba dosta karata, nebrinite,, al treba imati u vezu,, al nebitno to

care, karte mozesh nabaviti na pik.ba i market.ba samo sto tje ti cjene biti gigantske,, al moze se i natji za manje parice :) ima i finog svjeta jbg

ako ti to neodgovara, negine ti stajati pred centrom 3-4 sahta :D
NeLe_BHF je napisao/la:
ako jedna osoba moze max jednu kartu, odkud onda preprodavatju 50 karata moze se uzet ba dosta karata, nebrinite,, al treba imati u vezu,, al nebitno to

care, karte mozesh nabaviti na pik.ba i market.ba samo sto tje ti cjene biti gigantske,, al moze se i natji za manje parice ima i finog svjeta jbg

ako ti to neodgovara, negine ti stajati pred centrom 3-4 sahta
Nema veze stajacu i 10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.