Vezano za Cheat Engine.......koristio sam ga u igri texas holdem poker na facebooku ali tim parama sto nakucate na CE nemozete da igrate..........nakucam ja 100 M,pa poslije 200 M..........koliko god da nakucate stoji vam da imate toliko para ali nemozete koristiti........mozel objasnjenje.........hvala
Diskusija
U kanti
Cheat Engine
81 pregled · 5 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 14:32
KANTA !
Pa jednostavno, ne možeš koristiti cheat na fbovom pokeru, zato što oni imaju strašno mnogo profita od toga, tj od prodavanja chip0va, koji glupi ameri kupuju da ne budu banovani.
Brate ako oćeš da igraš kupi sebi 20 miliona i uđi u kakve sobe 5/10 k.
20 Miliona ti je oko 20km, a možeš ako imaš karticu igrati na nekim pravim pokerima gdje uplatiš preko kartice na acc, i toliko para imaš, minimun je 5 USD$ (Američkih dolara) ali naravno kako koji poker...Tako možeš čak i zaraditi pare, od buraza mi jaran 100USD$ uzeo
20 Miliona ti je oko 20km, a možeš ako imaš karticu igrati na nekim pravim pokerima gdje uplatiš preko kartice na acc, i toliko para imaš, minimun je 5 USD$ (Američkih dolara) ali naravno kako koji poker...Tako možeš čak i zaraditi pare, od buraza mi jaran 100USD$ uzeo
to se zove side client , nije stvarno sto uradis na texasu posto sve je to u bazamo tamo njihovim ,
Post dobio aplauz od bak1r
nyonyo je napisao/la:
Pa jednostavno, ne možeš koristiti cheat na fbovom pokeru, zato što oni imaju strašno mnogo profita od toga, tj od prodavanja chip0va, koji glupi ameri kupuju da ne budu banovani.
Cheat Engine mozes koristii samo u singleplayer igrama.
Jer u Multyplayer igrama svaka igra ima svoju bazu podataka u koju ti moras ručno ući i naći sebe i promjeniti iznos......
Jer u Multyplayer igrama svaka igra ima svoju bazu podataka u koju ti moras ručno ući i naći sebe i promjeniti iznos......
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.