Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ogame.ba HITNO

183 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 00:49

potreban mi je acc na ogame.ba uni 17 svi koji imaju neki acc oko 1000 poena ili vise nek se jave dajem bodove i account sa 700 poena i 40k crne materije hitno je
potrebno je i meni 100 km...

sine igraj sa svojim acc normalnoo bit ce ti sladje kad napucas acc svjojim trudom
st0k3 je napisao/la:
potrebno je i meni 100 km...

sine igraj sa svojim acc normalnoo bit ce ti sladje kad napucas acc svjojim trudom
sta tebe boli briga sta ja trazim moj problem sa kakvim hocu da igram

ps, sta ti dajes za tih 100km ima danas dosta pedera poturi se platit ce ti ja dajem bodove ti ces morati nes drugo
ReptoR je napisao/la:
sta tebe boli briga sta ja trazim moj problem sa kakvim hocu da igram

ps, sta ti dajes za tih 100km ima danas dosta pedera poturi se platit ce ti ;) ja dajem bodove ti ces morati nes drugo
a sav si mi od bodova ....pa taki napaceni debili ko ti nisu zasluzili komp a neku igricu...nauci nesto sam da znas igrat..i akobogda uspijes u tom ..vidit ces koji je uzitakk

a dotad retardu necitiraj me
st0k3 je napisao/la:
a sav si mi od bodova ....pa taki napaceni debili ko ti nisu zasluzili komp a neku igricu...nauci nesto sam da znas igrat..i akobogda uspijes u tom ..vidit ces koji je uzitakk

a dotad retardu necitiraj me
pa jesam sav sam od bodova imo sam 2k bodova do sad na gamersu aa ti i dalje nemas tih 100km reko sam ti nacin kako da dodjes do njih
Samo da pitam-Kada ce se otvoriti novi uni(andromeda) ??

Da li neko zna taj podatak,neka me citira ili posalje na pm :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.