Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Humanitarne aukcije PIK.ba

307 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.10.2009. u 15:17

PIK.ba, bosanskohercegovački kupoprodajni portal, u saradnji sa Otvorenom mrežom, pokrenuo je uslugu humanitarnih aukcija – „Udri muški”. Svi korisnici imaju pravo učešća, uključujući i radnje koje imaju svoje stranice u sastavu Pik.ba.

PIK.ba

Vise mozete procitati na Klikni

http://www.pik.ba/udrimuski

Molim admina/moda da stavi temu u zanimljive i u slucaju spama zakljuca temu
E moj wertazare voli tebe brat

Post dobio šamar od Jason

fino fino ... sachu ja da to obavim :) ) )

Post dobio šamar od Jason

Odlicna ideja, bilo je nesto ovakvo potrebno!

Nadam se da ce svi korisnici pik.ba izvrisiti i pomoci onima kojima je to zaista i potrebno.

Podrzajem u svim slucajevima, samo nedajte da neki debili to uniste. Mislim da ono sto vi radite ima veze i sa privatnim zivotom
Gazzel1 je napisao/la:
E moj wertazare voli tebe brat
I onda dodjes i moris me iz dana u dan sto te banujem.
abasi je napisao/la:
I onda dodjes i moris me iz dana u dan sto te banujem.
Morim te zato sto si mi vec banovao i obrisao uz baze pravi acc :/ Peace.
Da...svaka vam cast na ovoj organizaciji humanitarne akcije.
Bas mi je drago zato sto ste postali dio otvorene mreze koju predvodi Batko...bas neko jutro sam slusao Kemu na kameleonu i svaka cast administraciji za ovako humane geste...

Ovo jeste najpopularniji portal na balkanu i kada bi bilo vise ljudi poput batka vjerujem da bi u ovoj zemlji bilo koliko toliko bolja situacija od dosadasnje...ali jbg...
I i na kraju jedna mala molba za administraciju...
Ae budite posrednici izmedju omladine i vlasti na sljedecim izborima...mislim da i sami shvatate da su ovdje vecinom mladji ljudi i da ste im vi neki autoriteti i imate barem malo uticaja na njihovo razmisljanje...odnosno da malo vise informirate omladinu o stanju u drzavi i mogucim opcijama da predstojecim izborima,ae ba ljudi na nama ostaje ova zemlja,vjerujem da je i vama dokurcilo zivjeti uz minimalac i moriti se raznoraznim problemima...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.