Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

N95 Poruke

135 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.10.2009. u 09:35

Kao sto vec znate na nokiu kad saljete preko blutua dodje kao poruka a poruke su u phone memoriji koja je 70 mb, ja hocu sebi da prebacim pjesmu koja je 93 mb i pitam se mozeli se promjeniti da nebude na phonememori nego na onu 8GB memory
i znate li neki program pored youtube downloader i atube cather koji mogu da video naprave u mp3 format.

thx za odgovore
Za youtube,

www.vidtomp3.com

A to za poruke, mislim da ne postoji način da se promjeni lokacija gdje će se spremiti poslani fajl jer je n95 symbian.
united je napisao/la:
Za youtube,

www.vidtomp3.com

A to za poruke, mislim da ne postoji način da se promjeni lokacija gdje će se spremiti poslani fajl jer je n95 symbian.
Ja netrebam da se promjeni lokacije meni nesmetaju poruke. neg da promjenim da poruke nezauzimaju pohne memori nego onu drugu

Post dobio aplauz od bak1r

Mozes to promijeniti kada udjes u messages ides settings, pa dole na kraju other i tu imas da ti se prebacuje u 8gb memory ..

@ dajte mi apWauz

vUckoO je napisao/la:
Mozes to promijeniti :D kada udjes u messages ides settings, pa dole na kraju other i tu imas da ti se prebacuje u 8gb memory ..

@ dajte mi apWauz :r
E hvalati punooooooooo nemas pojma koliko si mi uljepso dan :D to pokusavam vec mjesecima da namjestim hahahaha

vUckoO je napisao/la:
Mozes to promijeniti :D kada udjes u messages ides settings, pa dole na kraju other i tu imas da ti se prebacuje u 8gb memory ..

@ dajte mi apWauz :r
care fala ti punoo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.