Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Left 4 dead --- online

98 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 23:40

Srry zbog spama

Vako ja i prijatelj imamo l4d s istog cda snimljenu
i iste patchave i kada udjemo preko garene i neko krejira nece da mu udje

Pitanja: Koji trebamo patch imat tj koji je zadnji
2. Smije li steam bit upaljen tijekom igre iako nemam tu igru na steamu
3. Kako da igramo online zajedno
4. Kako da promjenim ime jer mi je ! default player name

TO je to... mozete li mi odg zuri mi se
a dje se tebi zuri u ponoca i treba ti orginal igra za online play a za garenu neznam sta ti treba valjda nisi dobro napravio u settings
pa valjda ako za igru treba cd-key a vi imate isti...nadjite drugi serial i nek jedan promjene
ovako, nemozete imati isti serial tj, jedan moze kreirati al drugi sa istim serialom nemoze uci kod host , jedina opcija sa tim serialom dajem primjer, da nadjete host neki drugi, kome je drugi serial, onda cete vi moci kod njega da udjete sa istim serial kljucem

edit: ime se menja tamo u folderu baci pogleda na txt fajlove ili slicne

Post dobio aplauz od bak1r

nemoraš imati igricu preko steama ali ako si game a steam ti je upaljen automatski ćeš biti konektovan na steam i izgledat će kao da imas left4dead na steamu. Za to igranje neznam šta je sve potrebno, ja sam toga samo na lanu igrao. Btw izasao left4dead 2 pa skini i vidi šta ti je sve potrebno
Ja se sjecam dok sam igro.Na pocetku nisam im'o steam,ali sam onda kupio valve pack pa pwno.

Ovako ako nemas L4D na steamu,skini garenu,i preko nje igraj.
Za nick,moras enablat konzolu u settingsu , i onda ko u kanteru otvoris konzolu i kucas "name taj i taj".

Ako ces preko garene,imas na njihovom forumu citav tutorial,sta trebas instalirat i te stvari.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.