Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

garena gamelist

151 pregled · 10 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 21:03

e ovako, do sad sam igrao na bnetu, jucer instaliram garenu napravim acc i sve to

sad, udjem u neki room 220/225, gamelist kliknem samo 2-3 servera hostana ?

veliki pingovi, ultramegahard botovi igraju itd

jel sad ima neki room da biras (nubs, semi pros, pro itd) tj da vidis koji skill

igrao u balkan roomu, croatia, serbia i opet nema raje :S

i ima li neki room gdje ima vise servera hostano, da mogu uci uvijek u igru da nas se skupi 5v5 ? nekontam
Pa od 220 igraca, kolko bi ti da vidis hostova?
Normalno je da bude tri, jer ih recimo 6-7 igra, 3-4 hostano, i to je to.

Pingovi su ok, jedino ako ulazis u azerbeijdzan roomove :/

Nema room da biras, jednostavno znas gdje igraju bolji, gdje slabiji.

U eu hlr mozes mozda naci neki normalan game bez leavera.

Ako hoces dobre igre, vouch requestaj za neke lige (mada je logicno da treba odredjeni skill koji oni traze).

jel sad ima neki room da biras (nubs, semi pros, pro itd) tj da vidis koji skill.
VioleN je napisao/la:
Pa od 220 igraca, kolko bi ti da vidis hostova?
Normalno je da bude tri, jer ih recimo 6-7 igra, 3-4 hostano, i to je to.

Pingovi su ok, jedino ako ulazis u azerbeijdzan roomove :/

Nema room da biras, jednostavno znas gdje igraju bolji, gdje slabiji.

U eu hlr mozes mozda naci neki normalan game bez leavera.

Ako hoces dobre igre, vouch requestaj za neke lige (mada je logicno da treba odredjeni skill koji oni traze).

jel sad ima neki room da biras (nubs, semi pros, pro itd) tj da vidis koji skill.
de objasni kako da znam gdje igraju bolji gdje slabiji ?

po cemu to vidim ? lvl ili ?

@optimus pocetnik na gareni jesam, al sam dobio acc 18lvl..
prwo pored swake sobe imas lvl koji je potreban da se igra u toj sobi ... npr imas cro room za koji je potreban 10 lvl

dok imas neke europe rooms za koji trebas da imas 15 17 21 i td lvl ...

odmah po tim sobama znas da su tu "bolji" igraci ... i tu su jako rijetki liveri .... skoro nikako...

a u ovim ostalim sobama imas od europe 1 do 30 ... igraci su prosjek ... ima i boljih ima i losijih... znaci tu uvijek imas igre za 5 v 5 ...sad zavisi kako upadnes... nekad ce ti se desiti da upadnes u jako dobar game...
dok nekad ces upasti gdje ima morona koji izlaze cim ih ubijes...
i svejedno koji je taj lik lvl ... moze biti i 30-ti on moze leave... nekad se covjek izivcira i izade... tako da nemas nigdje 100% ... tako da je najbolja opcija ulaziti u europe-high rooms...
ako imas dovoljan lvl.... ali cisto sumljam jer po twojim pitanjima izgledas mi kao pocetnik =)

da i zaboravio sam napomenut ... s adsl konekcijom i onom najslabijom nebi trebao imati nikakvih problema s lagom u europen rooms... znaci te sobe ganjaj uvijek su pune
kao i cro room ...balkan,bosnia i srbia su slabo popunjene 20-30 igraca

nadam se da sam pomogao
uziwaj

pa et ...imas lvl 18 ... ulazi na te roomove sto sam ti rekao i uziwaj =)
Logicno je tamo gdje je potrebno level 1 da udzes u neku sobu dosta livera i ultrahighnoobova koji neznaju sklopit itema ... a tamo gdje treba level 25 pa nadalje tu nema livera i ima dosta jakih igraca ... a ako oces nesto vec ozbiljno nadzi si neki klan prijavite se na ligu izownajte i to je to
KALAMUJIC je napisao/la:
de objasni kako da znam gdje igraju bolji gdje slabiji ?

po cemu to vidim ? lvl ili ?

@optimus pocetnik na gareni jesam, al sam dobio acc 18lvl..
Cro 2 ti je pa sta ja znam solidan room samo ja mrzim sve sa bbalkana pa ulazim u

hlr 3 room 20+

zato sto tamo uvjek imaju 3 chanel admina koji banuju sve zivo i nezivo tako da od 10 gameova fino se u 9 izigram

Atif je napisao/la:
Logicno je tamo gdje je potrebno level 1 da udzes u neku sobu dosta livera i ultrahighnoobova koji neznaju sklopit itema ... a tamo gdje treba level 25 pa nadalje tu nema livera i ima dosta jakih igraca ... a ako oces nesto vec ozbiljno nadzi si neki klan prijavite se na ligu izownajte i to je to
Boze kako ste glupi mogu i ja odem na net skinem glupi EXP & Map Hack i za 2 dana sam 30 lvl -.-' Prekinite pisat gluposti! Jednostavno igranjem ces zakljucit gdje su normalniji gameovi i gdje nema retarda.. Preporucujem ti ako nisi dovoljan level da ides EU 1-10 a ako jesi idi HLR..
Vremenom (ne dugim) ces otprilike znati ko dobro ko, lose igra , upoznas par likova i tako .
Sad kako si se tek regao na garenu , prije nego sto udjes u game provjeris hosta (ako hoces) , znaci kliknes na njegovu ikonu na clientu i tamo ce ti pisati njegov level i ID.
Level je nevazan , gledas ID ako je sedmocifren i pocinje sa ciframa od 1-4 onda je host vjerovatno dobar , sto manja pocetna cifra to je ranije registrovan na garenu.
Onda jos mozes gledati nickove , obicno ako imaju ono PRO ,IMBA MEGA , KING , 15000 brojeva (npr nick12345678 ,ili mato99 isl) u 90% slucaja su neki retosi.
Kasnije kad nabijes level ako hoces igraj u High level roomovima , ali i to je sada upitno , jer taj level ne znaci nista ako on ima hack kojim za 3 dana skoci prvih 20 levela ...
tepsijasH je napisao/la:
Vremenom (ne dugim) ces otprilike znati ko dobro ko, lose igra , upoznas par likova i tako .
Sad kako si se tek regao na garenu , prije nego sto udjes u game provjeris hosta (ako hoces) , znaci kliknes na njegovu ikonu na clientu i tamo ce ti pisati njegov level i ID.
Level je nevazan , gledas ID ako je sedmocifren i pocinje sa ciframa od 1-4 onda je host vjerovatno dobar , sto manja pocetna cifra to je ranije registrovan na garenu.
Onda jos mozes gledati nickove , obicno ako imaju ono PRO ,IMBA MEGA , KING , 15000 brojeva (npr nick12345678 ,ili mato99 isl) u 90% slucaja su neki retosi.
Kasnije kad nabijes level ako hoces igraj u High level roomovima , ali i to je sada upitno , jer taj level ne znaci nista ako on ima hack kojim za 3 dana skoci prvih 20 levela ...
+ ovo za nickove - ako su napisani capsom i jos ima broj to su najveci nubovi . Tipa SKULL1 i takvi

Post dobio aplauz od VioleN

Evo ti rjesenje, ja barem tako radim:
Hostas game 5v5, naravno ako imas normalnu konekciju (ja imam 2048/256 kbps i nikad nema lagg), i u game pustis samo known igrace (tj one koje ti poznajes po tome sto nisu liveri, nobovi, itd...). I eto ti odgovor na tvoje pitanje. I naravno moras u room igrati odredjeno vrijeme da bi znao igrace jer sto bi dobri igraci igrali sa tobom ako si ti noob ? :D9-)
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.