Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS Blood effect

173 pregleda · 12 odgovora · otvorena 25.10.2009. u 22:14

:D:D Pozz svim clanovima g.ba , ev i ja se malo vratio na g.ba scenu :)

E sad imam jedan problemcic, kako ja volim supkat po CS-u skinovima i sprite-ovima, zaj*** sam nest :)
Problem je u tome kad igram CS, i neko me pogodi, krv izlije iz mene ko iz bazena voda...tako da cim me neko pogodi,ja nis ne vidim 5 sekundi... sad me zanima jel zna iko kak da se ta krv smanji..ili neko ima no blood sprite.... tnx na svakoj pomoci
e pi**o to ti znaci da imas previse krvi a neki umiru jer nemaju krvi. idi u bolnicu i daj koji litar krvi i sve ce biti ok .

Post dobio šamar od bak1r

unazZ je napisao/la:
e pi**o to ti znaci da imas previse krvi a neki umiru jer nemaju krvi. idi u bolnicu i daj koji litar krvi i sve ce biti ok .
prirodno retardiran ili si iz Cernobila????
dark_templar je napisao/la:
prirodno retardiran ili si iz Cernobila????
aj tisu boga ti
Imaš mrtvog čovjeka u monitoru.

Post dobio šamar od bak1r

odes na str. odakle si skinuo (ne znam ja). Nadjes kako se zove i pogledaj u cstrike folderu, jer to sam i ja imao i bilo mi je u cstrike folderu i to sam izbrisao i kada sam ulazio na neki server samo pricekao da mi se skine "obicna krv xD"

GL
Pokushaj ovo :

"gl_polyeseft "0"
"gl_spritband "1" ( tako nekako se pishe )

Testiram nesto @

@ FROST : gl_spritenblend ti je recimo da na awp ona crvena tacka bude siroka ili uska nako.. a gl_pollyoseft ti je recimo da iza zida vidis spray ili kad je recimo pukla bomba i to?
gl_spritenblend ti je recimo da na awp ona crvena tacka bude siroka ili uska nako.. a gl_pollyoseft ti je recimo da iza zida vidis spray ili kad je recimo pukla bomba i to?

@EDIT: sory zbog double post, konekcija trouble :/
dark_templar je napisao/la:
PA ZNA LI ITKO ILI STE DOSLI OVDJE NAGADJAT??!?! TRAZIM POMOC A NE KOPANJE ZIVACA!!
Tesko da ce ti iko to ovdje naci.. Trenutno tragam po fpsbanana.com pogledaj i ti tamo ces najprije naci... Samo probaj sa default CS blood... il tak nes
Odi na OPTIONS i onda na desno zadnju opciju i ugasi BLOOD EFECTS! To je pouzdano: 1. umjesto krvi žuta boja
2. Manje nasilno... u mene je tako i nije loše ;)
tiete je napisao/la:
@ FROST : gl_spritenblend ti je recimo da na awp ona crvena tacka bude siroka ili uska nako.. a gl_pollyoseft ti je recimo da iza zida vidis spray ili kad je recimo pukla bomba i to?
Momci,
gl_pollyoffset - u slucaju da stavimo "323232 - kroz zidove vidimo, tragove bombi,flasheva, spray tag, i metke od busenja. ali 323232 je zabranjen da dosta turnira, tako da se igra na 0.1 ili na 4.

gl_spriteblend - Podebljava - Crvenu tacku na nisanu ako je 'Crosshair 1' , podebljava krv, tj. krv je istaknuta...

za krv inace:

violence_hgibs "1" (ON) "0" (OFF)
violence_hblood "1" (ON) "0" (OFF)
violence_agibs "1" (ON) "0" (OFF)
violence_ablood "1" (ON) "0" (OFF)

^^

A to sto ti je viska krvi... to je zato sto si mjenjao ranije sprite-ove...
tacnije programFiles>valve>cstrike>Sprites

Stranicu vjerovatno znas (:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.