Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ping

112 pregleda · 6 odgovora · otvorena 25.10.2009. u 12:25

Posto sam inst co4 krekovo prekuco skino sve moguce patcheve 1.3 ,1.4, 1.6 i 1.7 skino onaj djavo xfire
nadem server na njemu udem kad taman da pocnem igrati odmah me izbaci veli ping too high ili tak vec nesto STA DA
RADIM

I ja jos nesto sto mi ne da da igram na bih net-ovim serverima imal to veze sto sam HS samo me izbacuje zbog nekog PunkBustera a cita nisam i neznam kako ukljucit

Help please
Igrami se na netu
Koja ti je brzina neta?

A to sto ti izbacuje punkubuster vamo tamo,moras updateovati pb auto il ako nece auto onda moras manual^^
download brzina 1.25 Mbps upload 128

a kako da update uradim
ili kako manualno
Just_me je napisao/la:
download brzina 1.25 Mbps upload 128

a kako da update uradim
ili kako manualno
Brzina je solidna i ne bi trebalo da imas veliki ping,al' to je sve do servera i njihove "granice" ping-a.Nadji neke druge servere na koje mozes uci.U vezi sa pb posjeti ovu stranicu i tamo odaberi CoD4.Valjda znas engleski i kako to da odradis tamo :)

GL & HF
ok odem ja na even balance i tamo mi ponudi da skinem neki firefox document i kad skinem samo neki brojevi i neka slova
sta da radim sa tim kad skinem
Vidis, da si kako kazes, sve prepuco, preso, instaliro, skino, UKLJUCIO BI PUNKBUSTER jer svaki normalni je***i gamer zna sta je punkbuster. Multiplayer options > enable punkbuster > yes -.-'

dosta je i vas vise wnbe tardz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.