Diskusija
U kanti
GAZZEL (noob)powaah
137 pregleda · 15 odgovora · otvorena 25.10.2009. u 11:22
Da i ?
AlienzZ je napisao/la:
Da i ?
OMG, dao mi bodove, pa mi onda dao i acc koji mu ne treba, posto mi je onaj acc obrisan iz baze, hocu da mi vrate nick na ovaj, problem ?
Pa ?
Sta vas boli qrac sta on radi sa bodovima ? Zaradio ih je, i ima pravo da radi s njima sta god hoce .
Tipicne bosanske mahaluse .
Sta vas boli qrac sta on radi sa bodovima ? Zaradio ih je, i ima pravo da radi s njima sta god hoce .
Tipicne bosanske mahaluse .
rishA_ftw je napisao/la:
Ti spameru , odleprsaj sa ove teme !
hmm
hocete kafu ?
rishA_ftw je napisao/la:
Ti spameru , odleprsaj sa ove teme !
Djabe dizes temu, momak je zaradio b0d0ve i sta sad ? 'Oces i ti ? Ti ih nemas pa nest' glumish, zaradi.
miire je napisao/la:
Ovako ti govoris Dini tj. alienz - u da odleprsa odavde, on je ovdje 4godine ti 1 dan ? Pogledaj svoje postove i ID "44684"
Djabe dizes temu, momak je zaradio b0d0ve i sta sad ? 'Oces i ti ? Ti ih nemas pa nest' glumish, zaradi.
nadji zivot ^^
ljubomorne duse bez bodova 
nemas pametnijeg posla ?

nemas pametnijeg posla ?
Da može bodove bi u guzicu zguro.
Je**i vas bodovi...
Je**i vas bodovi...
kako ste samo napaceni,je*****i ste ga dok je bio gmod i sad kad su mu skinuli,opet vam ne valja...pusti momka da zivi svoj zivot...
Ma navikli smo da Gazzel prebacuje sebi bodove i namješta i isto tako da ima 1337 acc-ova(98%bannovanih).
Pusti te ga skontaće jednom da mu bobe nićemu nekoriste(osim shopa)
Pusti te ga skontaće jednom da mu bobe nićemu nekoriste(osim shopa)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.