Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hs-Hkb Free Zona

171 pregled · 9 odgovora · otvorena 24.10.2009. u 19:31

Ohai!
Imam ja hs-hkb , znači uradio sam sve ovo i dobro je sve , ali ja sam još uvijek konektovan i mogu da gledam sve sajtove , i sada mogu li downloadovati sa Free Zone , a ne znam oće li mi limit ići. Pitam ovo jer sam prije imao ADSL , i postojala je posebna konekcija za Free Zonu i nije se moglo gledati sajtovi , samo bih.net.ba.
~ Cheers
Ma nece ti nista otic.
Samo kada budes ulazio ides na "HS korisnici"
Nece ti ici limit... Bio ti konektovan, diskonektovan, napusen, nadrkan ovakav onakav, limit ostaje kakav jeste
GL & HF !
Hs-Hkb free zona!
Netrosi kad downloadas ni kad uploadas!
Mozes koristiti koliko hoces - NETROSI!
GL&HF ^^
Da mi je isao limit ,nebi ja sad bio ovdje

Samo se konektuj na "HS korisnici" i skidaj s kdx-a nece limit nigdje
e vidis ja za ovo nisam znao a imam hs-kb 3 god haha

hvala vam sada da skinem novu zbirku svojih omiljenih filmova :$ da imam sta navece raditi da nabijem koji zulj
Momci ja mislim da vi svi grijesite... :S HS je od 13-Oct-09 15:58 uvela DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol), tako da se vise ne moze konektovati na Free Zonu (za one koji misle da kad se konektuju na " Korisnici sto nisu HS " koriste free zonu grijese). HS nema svoju Free Zonu ako niste znali. KDX nije HS-ova oficijalna Free Zona... Nazovite HS i uvjerite se sami ako mi ne vjerujete. A za obavijest to mozete pogledati ovdje:

http://www.hs-hkb.ba/obavijest

, i da napomenem ovo ne vazi za sve korisnike HS-a neki jos uvijek mogu na KDX Free Zonu, jer je samo u nekim naseljima uveden DHCP...
Sweetness je napisao/la:
Momci ja mislim da vi svi grijesite... :S HS je od 13-Oct-09 15:58 uvela DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol), tako da se vise ne moze konektovati na Free Zonu (za one koji misle da kad se konektuju na " Korisnici sto nisu HS " koriste free zonu grijese). HS nema svoju Free Zonu ako niste znali. KDX nije HS-ova oficijalna Free Zona... Nazovite HS i uvjerite se sami ako mi ne vjerujete. A za obavijest to mozete pogledati ovdje:

http://www.hs-hkb.ba/obavijest

, i da napomenem ovo ne vazi za sve korisnike HS-a neki jos uvijek mogu na KDX Free Zonu, jer je samo u nekim naseljima uveden DHCP...
Sav download/upload se obracunava korisnicima koji nemaju Hs-Hkb konekciju , dok Hs-Hkb korisnici mogu skidati s tim da se download/upload ne obracunava.

Svi koji su se konektovali na "HS korisnici" su skidali djabe i mogli su je nazvati nekom vrstom freezone ,ioako nije oficijelna,sto su svi znali jer bi osvanulo na njihovoj stranici http://hs-hkb.ba/.
Oni sto su se konektovali na "Korisnici sto nisu HS" je i nisu mogli nazvati freezona jer se njima obracunavao download.
Nemoramo zvat HS jer smo znali da nije oficijelna.
Sve dok je meni djaba ja cu je zvat "freezona"

To sto su uveli da se samo konektuje,je pomeni malo glupo ,ali eto nema veze
ako se bojis idi diskonekt i onda udji u free zonu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.