Ohai!
Imam ja hs-hkb , znači uradio sam sve ovo i dobro je sve , ali ja sam još uvijek konektovan i mogu da gledam sve sajtove , i sada mogu li downloadovati sa Free Zone , a ne znam oće li mi limit ići. Pitam ovo jer sam prije imao ADSL , i postojala je posebna konekcija za Free Zonu i nije se moglo gledati sajtovi , samo bih.net.ba.
~ Cheers
Imam ja hs-hkb , znači uradio sam sve ovo i dobro je sve , ali ja sam još uvijek konektovan i mogu da gledam sve sajtove , i sada mogu li downloadovati sa Free Zone , a ne znam oće li mi limit ići. Pitam ovo jer sam prije imao ADSL , i postojala je posebna konekcija za Free Zonu i nije se moglo gledati sajtovi , samo bih.net.ba.
~ Cheers

HS je od 13-Oct-09 15:58 uvela DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol), tako da se vise ne moze konektovati na Free Zonu (za one koji misle da kad se konektuju na " Korisnici sto nisu HS " koriste free zonu grijese). HS nema svoju Free Zonu ako niste znali. KDX nije HS-ova oficijalna Free Zona... Nazovite HS i uvjerite se sami ako mi ne vjerujete. A za obavijest to mozete pogledati ovdje: