Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hrcak vs. Kunic

223 pregleda · 17 odgovora · otvorena 24.10.2009. u 16:37

Pozdrav svima :D...
Zanima me gdje u Sarajevu ima uzeti jednu od ove dvije zivotinje???
Jeftino, po mogucnosti da dodje sa kafezom :D
Hvala...
Volim vas sve :P
Adresa, cjena ....
detalji
Zoo - Centar, blizu one stanice u hrasnom ja mislim :D
Zoo centar i btw i hrcak i kunic su slatki,meni malo vise hrcak kad zvace ono zubici brzo jooj sladak je do bola
Javi se na pm imam ja za prodat hrčka i kavez 25 KM.Hrčak ti je mladi mužijak 3 mjeseca sivo-bjeli voli da jede orahe i žitarice uključujući i hranu namjenjenu za njih.Umiljat je i voli se zavlačit iza vetrina,ormara,frižidera,sve bjele tehnike i namještaja
FireFist je napisao/la:
Zoo centar i btw i hrcak i kunic su slatki,meni malo vise hrcak kad zvace ono zubici brzo jooj sladak je do bola
hahahahhahahahhahahahahha
ahahaha uzmi hrcka

ja imam ludog hrcka , misli da je majmun , vise vremena provede vjesaujuci se po kafezu nego u kuci gdje spawa.

Vane je napisao/la:
ahahaha uzmi hrcka

ja imam ludog hrcka , misli da je majmun , vise vremena provede vjesaujuci se po kafezu nego u kuci gdje spawa.

hahahaha
Imam i ja hrcka ali je nenormalan samo pravi krs meni mrsko vise da cistim ubi me u mozak.
Svijet ljubimaca blizu interexa na socijalnom...
I zoo hobby na dolac malti, odma kod OS "Malta"

Hrcak ti je oko 10km...(svugdje)
Kavez, a ne kafez mos pogledat po oglasima...
9-)
PeniK je napisao/la:
Svijet ljubimaca blizu interexa na socijalnom...
I zoo hobby na dolac malti, odma kod OS "Malta"

Hrcak ti je oko 10km...(svugdje)
Kavez, a ne kafez mos pogledat po oglasima...
9-)
Super... Ako je tako...proci cu dobro..
Ocu sebi da kupim onaj stakleni :P
Jer znam kad sam ja imo...progrizo ono zeljezo, i pobjego mi...nakon tri mjeseca ja balkon sredjujem...on mi se u tenisici "udomacio"...puna hrane...
:P
a najtuzniji dio je...sto mi sestra nije znala da oni prolaze kroz fazu hibernacije, i moja sestra ga baci dok sam ja bio kod tetke :@
Uzmi u zoo centru krepace ti za mjesec dana. Ko god uzme tamo krepa mu zivotinja
Imam ja Hrcka , 1.9 TDI 2001 Godiste moze i zamjena za novije modele slabije snage . Metalik boja , ukoliko ti treba jos informacija PM :)

Post dobio aplauz od bak1r

Chulle je napisao/la:
Super... Ako je tako...proci cu dobro..
Ocu sebi da kupim onaj stakleni :P
Jer znam kad sam ja imo...progrizo ono zeljezo, i pobjego mi...nakon tri mjeseca ja balkon sredjujem...on mi se u tenisici "udomacio"...puna hrane...
:P
a najtuzniji dio je...sto mi sestra nije znala da oni prolaze kroz fazu hibernacije, i moja sestra ga baci dok sam ja bio kod tetke :@
Sta je hibernacija :D
PeniK je napisao/la:
Sta je hibernacija :D
Ma to ti je zimski san xD... laicki receno :P
Agricom na cengic vili pored videoteke "Pinki" ili blizu konzuma
Ako neznas gdje je to dodjes kod Mobil Medije pa nek te neko uputi.
Ustvari preko puta Vila parka.

Imaju velik izbor kaveza ,ali nemaju zivotinja ,samo ribice drze.

http://www.agricom.ba/agricom/prodaja.html
Evo imas sve na ovoj stranici pa prelistaj malo ,ima i neki katalog u pdf formatu pa vidi

A sto se tice hrcka pogledaj na pofalicima

Ma hrcak prejak ,davno ga imao,sve mi pojeo po kuci
Vane je napisao/la:
ahahaha uzmi hrcka

hahaha tako i u mene popenje se na vrh kaveza pa padne :D ako je po noci blizu tebe nemozes zaspat kako skace xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.