zanima me ko u koju skolu ide i ako zeli moze reci i kakav je ucenik
Diskusija
SCHOOL
1.020 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.04.2006. u 15:57
Ja idem u Fatimu Gunić i V-3 sam razred. Ocjene su mi 4-5, ali pretežno 4...
Otkad direktori i nastavnici stavljaju plakate za CS na skolu
Otkad direktori i nastavnici stavljaju plakate za CS na skolu
Neg sta neg cu ici u skoli!!! Da necu bito KLOSAR ? lol !!! Prvi razred Ekonomske skole u Gr. a ocjene su mi ... ma nije bitno necemo sada o tome
Gimnazija ... a ucenik sam postao losiji nego prije , jer grad i alkohol se bas ne slazu sa skolom 

treca gimnazija, drugi razred, nak-nako ucenik
Dobrinjska Gimnazija - Prvi razred
Pao iz jednog na prvom
Sad cu proci ako ***da cvrkom 
btw. to za skend. ne vjerujem i kakve to uopste ima veze sa skolom ?
Pao iz jednog na prvom
Sad cu proci ako ***da cvrkom 
btw. to za skend. ne vjerujem i kakve to uopste ima veze sa skolom ?
Hahah nemogu vjerovati! I ja idem u skolu u Mostaru!8.razred odlican ucenik!
elektronicar racunarske tehnike i automatike krace informaticka sa balansom hardwarea i sofwarea 2 izbacivan iz skole u osnovnoj sve petice jedna cetvorka me zajebala za ucenika generacije u srednjoj binarni sitem ocjena
4 raz maturant a kako sada stvari stoje izgleda da cu i slijedece godine biti maturant
4 raz maturant a kako sada stvari stoje izgleda da cu i slijedece godine biti maturant
ovako ... VII2, odlican
JU Mjesovita Elektrotehnicka i drvopreradjivacka srednja skola
Bihac
Smjer: Racunske tehnike i automatike
IV razred, vrlodobar ucenik !!!!

Bihac
Smjer: Racunske tehnike i automatike
IV razred, vrlodobar ucenik !!!!

Zadnji edit: 19.04.06 u 17:18:18
nova gimnazija ! mostar 2 razreder sve petice
osma osnovna ilidza.ocjene5,1,5,1,5,1...Prolazim cetvorkom ili peticom(4.5)
jao ocam
VI razred Elektrotehnicke u Gracanici .... a ucenik ... pa ako ***da i sljedece cu godine biti ucenik VI-og buahah
VI razred Elektrotehnicke u Gracanici .... a ucenik ... pa ako ***da i sljedece cu godine biti ucenik VI-og buahah
yoo teme, ali hajd!!
prvi razred dobrinjske gim. cetvorka na polugodistu i sad ako *** da
prvi razred dobrinjske gim. cetvorka na polugodistu i sad ako *** da
trajno odlican ucenik, I gimnazije, Gornji Vakuf, kehno na polugodistu iz geografije (profa je kriv) a mogao sa 4 da prodjem.. a nadam se sad 4 na kraju
III razred vise pcelarske skole odsjek zujanje po gradu..
SKOLA: M S E T S(sarajevo,buca potok)
RAZRED: I 6
OCJENA : odlican nekad davno bio sad u srednoj 4
RAZRED: I 6
OCJENA : odlican nekad davno bio sad u srednoj 4
Hahhaha!!!
Ja idem u VII-3 razred, uciteljica mi je Ramiza. Amir je predsjednik razreda, Nedim ga zamjenjuje, dok nam je Almina higijenicar =(
danas sam dobio minus radi neurednih noktiju.
Ja idem u VII-3 razred, uciteljica mi je Ramiza. Amir je predsjednik razreda, Nedim ga zamjenjuje, dok nam je Almina higijenicar =(
danas sam dobio minus radi neurednih noktiju.
Ja sam Haris Sedic idem u Mjesovitu skolu safet krupic, pod predsjedink sam razreda imam 23 neopravdana casa, vladanje je zadovoljava imam 3 jedinice iz matematike koje cu popraviti ako *** da......to je sve o mene i cesto nesto razvalim vrata, stolicu heheh
MSETS II raz 5
zovem se Dino, nadimak mi je dinke , idem u II razred elektrotehnicke skole u zepce , kehno iz 4 na polugodistu, cs me zajebo ,al nema veze, nadam se da cu nakraju barem iz 2 propast da mogu na popravni , inace prvu godinu sam ponavljo , s racunarom se druzim vec 7 god i najbolji mi je prijatelj ,imam 60-ak opravdanih i 30-ak neopravdanih sati/casova al opravdat ce tata dok dobije platu i tako to ide .... inace puno guzim i skupljam salvete i yu-gi-oh slicice ako neko ima duplikata morel mi hih poslat , imam i mirisni toalet papir ,rodio sam se u zenici, sta vas jos zanima 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.