Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prodaja WoW Accounta

318 pregleda · 10 odgovora · otvorena 23.10.2009. u 22:07

Nakon mnogo vremena provedenih uz ovu prelijepu igru, doslo je vrijeme da se oprostim od nje.

Razloga je mnogo, a izmedju ostalog nema se vishe slobodnog vremena da bi se nastavilo igrat.

Pa sam tako odlucio da prodam account. Prije nego odem na e-bay zelio sam da vidim ima li ko sa nasheg porducija zainteresovan.

U ovaj account sam ulozio jako mnogo svoga slobodnog vremena, para i zivaca tako da nemojte ocekivat da cete jeftino proci :D

E sad, o sadrzaju accounta:
Spominjat cu ono samo sto je vazno da se spomene;
3 lika lvl 80, armory linkovi:
Anaksha, Human, Rogue, Ravencrest, Engeneering (450), Leatherworking (450), First aid i cooking na 450.

Oprema:
[PVP]
4 Furious Gladiator (head, shoulderi, chest, gloves)
Deadly Gladiator's Legguards
Relentless offset (neck, back, ring, belt, bracer),
Battlemaster's Rage
Death's Veredict
Rising Sun
Weapons Relentless Gladiator's Mutilator, Relentless Gladiator's Shanker

4066 AP | 30,22% crit | 6,19% hit| 862 res | 24460 HP

[PVE]
4 Vancleef's Battlegear (head i legovi conquest, shoulderi i glovsi triumph)
Sparkling Onyxia Tooth Pendant
Drape of the Deadly Foe
Cuirass of Calamitous Fate
Bracers of Dark Determinition
Belt of the Twilight Assasin
Acidmaw Boots
Surge Needle Ring
Dextereous Brightstone Ring
Wrathstone
Death's Veredict
Rising Sun
Weapons (isto ko i PVP) Relentless Gladiator's Mutilator, Relentless Gladiator's Shanker

4084 AP | 36,95% crit (na PVE specu 39$) | 430 hit | 26/26 Exp

Armory Link

Sto se opreme tice, prilagodjena je mom stilu igranja, sto vama nije problem da promjenite ukoliko kupite account. PVE oprema je skupljana za Mutilate (aka 51/13/7) spec. U banci ima josh dosta dobre opreme za combat (oko 45% armor penetrationa, samo nisam imao srece sa Mjolnir Runestoneom i Grimm Tollom), pa mozete i to probat.
Lik trenutno ima 5200 golda kod sebe i josh 4000 na banka altu.
Sto se tice nerd poena (aka Achivementi :p) atm 5985. Ima ociscen sav PVE content ukljucujuci 10 man ToGC anubaraka i norhtrend beastove.

Osim ovog lika, na accountu je josh
Undead Priest (Tarren Mill, Demetrion) Armory Link
Poprilicno dobra healing oprema, solidan PVP gear, solidan shadow PVE gear.

Night Elf Warrior (Icheb, Spinebreaker) Armory Link
Solidan tanking gear

U obzir ce doci samo ozbiljne ponude.
Josh da naglasim account nikada nije bio hackan niti banovan. Dobit cete josh WoW Classic box (CD-ovi i CD-key) WoW TBC box (CD-ovi i CD-key) te WotLK CD key (kupio sam wotlk preko blizzardovog sitea tako da je sve legalno), Authenticator's Token treba da stigne za koji dan.

Hvala na sto ste procitali ovaj Wall of text, i izvinjavam se sto nisam koristio kupoprodaju, lakse mi je ovako komunicirati.

@ Rammo: Prije par dana moj prijatelj je prodao slican account za 400 €, naravno kupac je bio stranac, za stance ga cijenim isto 400€ a za nashe ljude 400KM.

@ Venomus: naravno ima full info, sve 3 CD-keya, classic i TBC CD-ove, authenticator's token ce mi stici za koji dan (cekam ga vec 2 mjeseca :p)

@Makz: Djes maki krme te ubolo :p
Acc je star ko i sama igra tako da ko god ga uzme bice zadovoljan

sa smokeom sam grindo pihh pre TBC vremena

gl sa prodajom
zar i ti sine brute , nakon 6 godina se opametio? sad samo ja ostao moron ... a sa fgbom se slazem , jer iz svog iskustva se sjecam sta je radio onaj tauren war koji nikad nije chargao u instancama na kel'thuzadu us , cast mi je.. zavidim ti smok3. Usput , koliko bi se cijena kretala i sve to ? ima li full info , etc , mozda ja budem vidio okolo kako bi moglo to da ide, pa da se dog nesto
Venzlol je napisao/la:
zar i ti sine brute , nakon 6 godina se opametio? sad samo ja ostao moron ... a sa fgbom se slazem , jer iz svog iskustva se sjecam sta je radio onaj tauren war koji nikad nije chargao u instancama na kel'thuzadu us , cast mi je.. zavidim ti smok3. Usput , koliko bi se cijena kretala i sve to ? ima li full info , etc , mozda ja budem vidio okolo kako bi moglo to da ide, pa da se dog nesto
Ne brini druze nisi jedini moron :D

Ali da napomenem Ja mu necu dati da proda acc po nekoj Bosanskoj cijeni jer ovoj je evropski acc i zasluzuje evropsku cijenu..
Kolko je samo njegova ruka, glava stradala igrajuci arene :D, pa moj ormar :D sve to ulazi u cijenu :D
Da bih izbjegao svoje spamanje, odgovarat cu editovanjem orginalnog posta.
Venzlol je napisao/la:
takodjer kazem da nisi jedini moron
jos uvijek igram ovu je***u igru
Dino, oko ♥
Samo da te pozdravim, nisam te vidio 100 godina j**o te =P
onda sam i ja moron ja je još igram 9-)
malo ti je skup account
znal itko kako da dobijem Cd key .... ili ako neko od vas ima neki ne iskorišten...........zaboravio na starom accountu lozinku i moram ispočetka... ako neko može pomoć bio bih mu jako zahvalan
Nixnikxony je napisao/la:
onda sam i ja moron ja je još igram 9-)
malo ti je skup account
znal itko kako da dobijem Cd key .... ili ako neko od vas ima neki ne iskorišten...........zaboravio na starom accountu lozinku i moram ispočetka... ako neko može pomoć bio bih mu jako zahvalan
za trenutno stanje igre, account sa tim gearom ne bi vrijedio ni 100 KM. Likovi su mi dobili po koji upgrade, idu linkovi:

Blindfaith aka. Demetrion

Sallazar aka. Anaksha

Kao sto vidis, samo ova 2 lika vrijede vise nego sto sam prije account cijenio, ali nakon broja neozbiljnih ponuda, prestao sam sa prodajom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.