Nakon mnogo vremena provedenih uz ovu prelijepu igru, doslo je vrijeme da se oprostim od nje.
Razloga je mnogo, a izmedju ostalog nema se vishe slobodnog vremena da bi se nastavilo igrat.
Pa sam tako odlucio da prodam account. Prije nego odem na e-bay zelio sam da vidim ima li ko sa nasheg porducija zainteresovan.
U ovaj account sam ulozio jako mnogo svoga slobodnog vremena, para i zivaca tako da nemojte ocekivat da cete jeftino proci
E sad, o sadrzaju accounta:
Spominjat cu ono samo sto je vazno da se spomene;
3 lika lvl 80, armory linkovi:
Anaksha, Human, Rogue, Ravencrest, Engeneering (450), Leatherworking (450), First aid i cooking na 450.
Oprema:
[PVP]
4 Furious Gladiator (head, shoulderi, chest, gloves)
Deadly Gladiator's Legguards
Relentless offset (neck, back, ring, belt, bracer),
Battlemaster's Rage
Death's Veredict
Rising Sun
Weapons Relentless Gladiator's Mutilator, Relentless Gladiator's Shanker
4066 AP | 30,22% crit | 6,19% hit| 862 res | 24460 HP
[PVE]
4 Vancleef's Battlegear (head i legovi conquest, shoulderi i glovsi triumph)
Sparkling Onyxia Tooth Pendant
Drape of the Deadly Foe
Cuirass of Calamitous Fate
Bracers of Dark Determinition
Belt of the Twilight Assasin
Acidmaw Boots
Surge Needle Ring
Dextereous Brightstone Ring
Wrathstone
Death's Veredict
Rising Sun
Weapons (isto ko i PVP) Relentless Gladiator's Mutilator, Relentless Gladiator's Shanker
4084 AP | 36,95% crit (na PVE specu 39$) | 430 hit | 26/26 Exp
Armory Link
Sto se opreme tice, prilagodjena je mom stilu igranja, sto vama nije problem da promjenite ukoliko kupite account. PVE oprema je skupljana za Mutilate (aka 51/13/7) spec. U banci ima josh dosta dobre opreme za combat (oko 45% armor penetrationa, samo nisam imao srece sa Mjolnir Runestoneom i Grimm Tollom), pa mozete i to probat.
Lik trenutno ima 5200 golda kod sebe i josh 4000 na banka altu.
Sto se tice nerd poena (aka Achivementi :p) atm 5985. Ima ociscen sav PVE content ukljucujuci 10 man ToGC anubaraka i norhtrend beastove.
Osim ovog lika, na accountu je josh
Undead Priest (Tarren Mill, Demetrion) Armory Link
Poprilicno dobra healing oprema, solidan PVP gear, solidan shadow PVE gear.
Night Elf Warrior (Icheb, Spinebreaker) Armory Link
Solidan tanking gear
U obzir ce doci samo ozbiljne ponude.
Josh da naglasim account nikada nije bio hackan niti banovan. Dobit cete josh WoW Classic box (CD-ovi i CD-key) WoW TBC box (CD-ovi i CD-key) te WotLK CD key (kupio sam wotlk preko blizzardovog sitea tako da je sve legalno), Authenticator's Token treba da stigne za koji dan.
Hvala na sto ste procitali ovaj Wall of text, i izvinjavam se sto nisam koristio kupoprodaju, lakse mi je ovako komunicirati.
@ Rammo: Prije par dana moj prijatelj je prodao slican account za 400 €, naravno kupac je bio stranac, za stance ga cijenim isto 400€ a za nashe ljude 400KM.
@ Venomus: naravno ima full info, sve 3 CD-keya, classic i TBC CD-ove, authenticator's token ce mi stici za koji dan (cekam ga vec 2 mjeseca :p)
@Makz: Djes maki krme te ubolo :p
Razloga je mnogo, a izmedju ostalog nema se vishe slobodnog vremena da bi se nastavilo igrat.
Pa sam tako odlucio da prodam account. Prije nego odem na e-bay zelio sam da vidim ima li ko sa nasheg porducija zainteresovan.
U ovaj account sam ulozio jako mnogo svoga slobodnog vremena, para i zivaca tako da nemojte ocekivat da cete jeftino proci

E sad, o sadrzaju accounta:
Spominjat cu ono samo sto je vazno da se spomene;
3 lika lvl 80, armory linkovi:
Anaksha, Human, Rogue, Ravencrest, Engeneering (450), Leatherworking (450), First aid i cooking na 450.
Oprema:
[PVP]
4 Furious Gladiator (head, shoulderi, chest, gloves)
Deadly Gladiator's Legguards
Relentless offset (neck, back, ring, belt, bracer),
Battlemaster's Rage
Death's Veredict
Rising Sun
Weapons Relentless Gladiator's Mutilator, Relentless Gladiator's Shanker
4066 AP | 30,22% crit | 6,19% hit| 862 res | 24460 HP
[PVE]
4 Vancleef's Battlegear (head i legovi conquest, shoulderi i glovsi triumph)
Sparkling Onyxia Tooth Pendant
Drape of the Deadly Foe
Cuirass of Calamitous Fate
Bracers of Dark Determinition
Belt of the Twilight Assasin
Acidmaw Boots
Surge Needle Ring
Dextereous Brightstone Ring
Wrathstone
Death's Veredict
Rising Sun
Weapons (isto ko i PVP) Relentless Gladiator's Mutilator, Relentless Gladiator's Shanker
4084 AP | 36,95% crit (na PVE specu 39$) | 430 hit | 26/26 Exp
Armory Link
Sto se opreme tice, prilagodjena je mom stilu igranja, sto vama nije problem da promjenite ukoliko kupite account. PVE oprema je skupljana za Mutilate (aka 51/13/7) spec. U banci ima josh dosta dobre opreme za combat (oko 45% armor penetrationa, samo nisam imao srece sa Mjolnir Runestoneom i Grimm Tollom), pa mozete i to probat.
Lik trenutno ima 5200 golda kod sebe i josh 4000 na banka altu.
Sto se tice nerd poena (aka Achivementi :p) atm 5985. Ima ociscen sav PVE content ukljucujuci 10 man ToGC anubaraka i norhtrend beastove.
Osim ovog lika, na accountu je josh
Undead Priest (Tarren Mill, Demetrion) Armory Link
Poprilicno dobra healing oprema, solidan PVP gear, solidan shadow PVE gear.
Night Elf Warrior (Icheb, Spinebreaker) Armory Link
Solidan tanking gear
U obzir ce doci samo ozbiljne ponude.
Josh da naglasim account nikada nije bio hackan niti banovan. Dobit cete josh WoW Classic box (CD-ovi i CD-key) WoW TBC box (CD-ovi i CD-key) te WotLK CD key (kupio sam wotlk preko blizzardovog sitea tako da je sve legalno), Authenticator's Token treba da stigne za koji dan.
Hvala na sto ste procitali ovaj Wall of text, i izvinjavam se sto nisam koristio kupoprodaju, lakse mi je ovako komunicirati.
@ Rammo: Prije par dana moj prijatelj je prodao slican account za 400 €, naravno kupac je bio stranac, za stance ga cijenim isto 400€ a za nashe ljude 400KM.
@ Venomus: naravno ima full info, sve 3 CD-keya, classic i TBC CD-ove, authenticator's token ce mi stici za koji dan (cekam ga vec 2 mjeseca :p)
@Makz: Djes maki krme te ubolo :p