Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

www.ancient-wars.com

137 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.10.2009. u 19:16

www.ancient-wars.com, da li je to sigurno, da li iko ima iskustva sa tim i da li rade igre?

I jos jedno pitanje, koliko kosta dostava za Bugojno?

Meni nesto sumnjivo, PES 2010 2DVD 3KM
Sigurno je .

Kad kupis 5 ili vise CDova onda ti ih se moze slat' postom, a postarina je 5 km (:
4rm4n1 je napisao/la:
Sigurno je . ;)

Kad kupis 5 ili vise CDova onda ti ih se moze slat' postom, a postarina je 5 km (:
Odakle je to?

Sto ne moze 1 cd dostava?
R0x0r je napisao/la:
Odakle je to?

Sto ne moze 1 cd dostava?
Pa ne znam j**o te, tako pise na sajtu .

Zvornik,, cijena DVD-ova je 1.5KM .... naruci 5 CD-ova jedino ako hoces da zamolis ih posaljes im email i samo u vezi tvoje narudzbe posto oni idu svaki dan u postu . 100% provjereno , mislim kupovao sam kod njih dva puta

edit:

narudzba ti stize za 2-4 dana , meni je uvjek 2 dana al eto , i najpovoljniji su u BiH , dosta nas je bilo stavilo info u vezi toga .. meni jos stoji

... postarina u Bih iznosi 5 KM , mozes biti na brdu , na moru , pod zemljom , ... bilo gdje

Post dobio aplauz od bak1r

alfabet je napisao/la:
Zvornik,, cijena DVD-ova je 1.5KM .... naruci 5 CD-ova jedino ako hoces da zamolis ih posaljes im email i samo u vezi tvoje narudzbe posto oni idu svaki dan u postu . 100% provjereno , mislim kupovao sam kod njih dva puta

edit:

narudzba ti stize za 2-4 dana , meni je uvjek 2 dana al eto , i najpovoljniji su u BiH , dosta nas je bilo stavilo info u vezi toga .. meni jos stoji

... postarina u Bih iznosi 5 KM , mozes biti na brdu , na moru , pod zemljom , ... bilo gdje
De mi reci kakvi su dvd_evi, mislim jesuli isparani, i moguli se install, mislim na cracove i te stvari dali imaju, i još nešto jeli šalju baš ono što naručiš ili ti uvale nešto deseto....hvala
crazy187 je napisao/la:
De mi reci kakvi su dvd_evi, mislim jesuli isparani, i moguli se install, mislim na cracove i te stvari dali imaju, i još nešto jeli šalju baš ono što naručiš ili ti uvale nešto deseto....hvala
sve Traxdata , je DVD , i sve su igre direktne instalacije barem sve igre koje sam ja kupio i svaka sadrzi crack i serial..

Samo je Verbatim DL posto sam kupio Windows Eternity 2009 i dace vam po cijeni 2 DVD ...

Post dobio aplauz od bak1r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.