Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

guild wars

61 pregled · 6 odgovora · otvorena 23.10.2009. u 16:43

igra li neko guild wars? ja sam je skinuo maloprije i sad ne znam da napravim acc tj. napravio sam ali kad ukucam u igricu nes pise netacan ovo ono. svi koji igraju neka mi se jave na pm ili alo neko zna rjesenje neka kaze . unaprijed hvala
Koliko ja znam da bi igrao guild wars moras kupiti originalnu igru radi cd-key(a) Uz pomoc njega napravis acc na njihovoj stranici i onda mozes igrati.
Breakingah je napisao/la:
Koliko ja znam da bi igrao guild wars moras kupiti originalnu igru radi cd-key(a) Uz pomoc njega napravis acc na njihovoj stranici i onda mozes igrati.
nije tacno odes na njihovu stranicu i skines trial verziju , ali ko da nije trial .
Napravis akaunt na njihovim stranicama i onda kucas user nameali u obliku e-maila.Vidi tamo kad udjes u igricu imas primjer.
koji si Guild Wars Skino jer se razlikuju kojse placaju

1. Guild Wars-Ne placa se
2. Guild Wars 2- Placa se
3. Guild war nesto tower nemogu da se sjetim- Placa se
LenoX_ je napisao/la:
koji si Guild Wars Skino jer se razlikuju kojse placaju

1. Guild Wars-Ne placa se
2. Guild Wars 2- Placa se
3. Guild war nesto tower nemogu da se sjetim- Placa se
sta ba ti kakav tower

guild wars 2 nije jos ni napravljen kako treba da bi igrao care tako da .....

a guild wars "1" se ne placa (nece se placat najvjerovatnije ni GW2)
a da bi igrao treba ti org cd-key a ne org igrica tako da mozes igricu kupit kao pirat ako imas cd-key jer od cd-keya zavisi koji je dio igre i samim tim sebi obezbjedjujes account
papaStrumf je napisao/la:
sta ba ti kakav tower

guild wars 2 nije jos ni napravljen kako treba da bi igrao care tako da .....

a guild wars "1" se ne placa (nece se placat najvjerovatnije ni GW2)
a da bi igrao treba ti org cd-key a ne org igrica tako da mozes igricu kupit kao pirat ako imas cd-key jer od cd-keya zavisi koji je dio igre i samim tim sebi obezbjedjujes account
sry nisam mislio na kompletnu verziju 2 znam da imaju 2-3 razlicita guild warsa neki ljubicasti itd i neki se plati za org CD a GW1 ne, bas sam gledo neki dan u ComTrade

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.