Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ibrahim,Milutin,Valentin..

278 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.10.2009. u 23:37

Evo jedna zanimljiva pjesma u izvedbi dvadesetorice,pjesma koji govori o negativcima i pojedincima iz svih naroda i religija,pjesma koja govori o onima koji kvare svoj narod,svoju vjeru! ..neka se niko neljuti,ako se porandje u ovoj pjesmi ;)

PS. Pls bez svadji na temi..
je napisao/la:
Moze se ovo isto upotrebit na Balkan,ne samo na BiH :)
podvrnute tole, podvrnute tole, podvrnute toleeee

slusam ja njih vec duze vrijeme, imaju finih pjesmica.
BillGatesSon je napisao/la:
podvrnute tole, podvrnute tole, podvrnute toleeee

slusam ja njih vec duze vrijeme, imaju finih pjesmica.
Maljutka u sjenu :$
Originalna pjesma:

Miladin Sobic, ne znam koja pjesma tacno..

Il prije da je Balasevic...

Balasevic - Neki novi klinci
Slazem se sa vlexom ( al eto nestade mu komentar XD )
Svi smo mi nekada bili jedno, htjeli to ili ne.
Jeste da je sada situacija u bivsim drzavama SFRJ pa i u svijetu zesce sje*ana ( Mrznja, ratovi, itd itd ) ovakve pjesme nam ipak pokazuju da ima neke 'ljubavi' izmedju 'normalnih' ljudi (:
Cya ^^

Post dobio aplauz od vLexinho

AtoM je napisao/la:
Originalna pjesma:

Miladin Sobic, ne znam koja pjesma tacno..

Il prije da je Balasevic...

Balasevic - Neki novi klinci
balasevic
vLexinho je napisao/la:
balasevic
Znao sam, al podsjeca na neke Sobiceve pjesme..
OMGitsDADY je napisao/la:
Slazem se sa vlexom ( al eto nestade mu komentar XD )
Svi smo mi nekada bili jedno, htjeli to ili ne.
Jeste da je sada situacija u bivsim drzavama SFRJ pa i u svijetu zesce sje*ana ( Mrznja, ratovi, itd itd ) ovakve pjesme nam ipak pokazuju da ima neke 'ljubavi' izmedju 'normalnih' ljudi (:
Cya ^^
Izgleda da sam slucajno obrisao svoj post, a evo i ovo pisem drugi put ispisao se ja momacki kad udarim enter kad q moras sacekati 2 minute

Uglavnom, hteo sam reci da smo svi potpuno isti, il si covek il si ku**c.

I jos bi hteo dodati da je apsolutno glupo svadjati se na nacionalnoj osnovi.
vLexinho je napisao/la:
Izgleda da sam slucajno obrisao svoj post, a evo i ovo pisem drugi put ispisao se ja momacki kad udarim enter kad q moras sacekati 2 minute :P

I jos bi hteo dodati da je apsolutno glupo svadjati se na nacionalnoj osnovi.
Pa jest to jarane, al opet na neke ljude rat je previse djelovao bilo to u izgubljenim porodicnim ili prijateljskim clanovima. I tu dolazi do konstantnih svadja koje ce trajati narednih 20 godina minimalno nakon cega ce se opet zaratiti i tako citav zivot :/
Ja nemam nista ni protiv hrvata ni protiv srba ( To i sam vidis jer nisam ni tebe ni npr alexeja i mnoge druge nikad uvrijedio na nacionalnoj osnovi )

i c/p od tebe :
;););)
Pa jest to jarane, al opet na neke ljude rat je previse djelovao bilo to u izgubljenim porodicnim ili prijateljskim clanovima. I tu dolazi do konstantnih svadja koje ce trajati narednih 20 godina minimalno nakon cega ce se opet zaratiti i tako citav zivot :/
Ja nemam nista ni protiv hrvata ni protiv srba ( To i sam vidis jer nisam ni tebe ni npr alexeja i mnoge druge nikad uvrijedio na nacionalnoj osnovi )

i c/p od tebe :
Veruj mi da ni za 20 godina nece biti bolje jednostavno nikad na ovome je****m balkanu nece biti bolje

Sto ?

Zato sto ljudi nemaju para, dobijaju masovno otkaze, laze ih vlast koja govori da su ovi-oni krivi nacionalizam je sada IN , faca si ako psujes druge ...

Ne znam odavde treba bezati daleko daleko ovo su fucked up drzave..
vLexinho je napisao/la:
Veruj mi da ni za 20 godina nece biti bolje jednostavno nikad na ovome je****m balkanu nece biti bolje

Sto ?

Zato sto ljudi nemaju para, dobijaju masovno otkaze, laze ih vlast koja govori da su ovi-oni krivi nacionalizam je sada IN , faca si ako psujes druge ...

Ne znam odavde treba bezati daleko daleko ovo su fucked up drzave..
Gdje ces otici ? Vidis da je citav svijet sjeban, sve ratovi, protesti .. Nemozes mrtvih mi prnut kako treba a da te neko ne prokomentarise ili nesto drugo.
Uglavnom za mene ( Jesam kita od covjeka 14.5 god al ipak shvatam neke stvari ) bi najbolje bilo da se opet vrati sve na staro, da budemo jedna drzava.

edit : Ode brat spavat. Ljubim vas u potiljak ^^
Gdje ces otici ? Vidis da je citav svijet sjeban, sve ratovi, protesti .. Nemozes mrtvih mi prnut kako treba a da te neko ne prokomentarise ili nesto drugo.
Uglavnom za mene ( Jesam kita od covjeka 14.5 god al ipak shvatam neke stvari ) bi najbolje bilo da se opet vrati sve na staro, da budemo jedna drzava.

edit : Ode brat spavat. Ljubim vas u potiljak ^^
jes nakon sto smo ga mi popusili ajmo opet 1 drzava, e nemoze.
quema je napisao/la:
jes nakon sto smo ga mi popusili ajmo opet 1 drzava, e nemoze.
Svima je jasno da nikad vise necemo bit jedno,nakon tolke mrznje(msm ima je i sad) i poginuli,al mozemo bar da se nemrzimo 'volko .. ni u JUGI se mi nismo voljeli,al smo morali ;)
Ovom pjesmom se jasno vrijedza islam i Mudzehedini .) .. Nisu svi isti , a vidim svi nesto protiv mudzehedina pricaju , tj lose o njima a gdje bi vi Bogati bili, da nije njih bilo u ratu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.