Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS HLTV

130 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.10.2009. u 19:28

jbt

hitno mi treba ovo sranje skinuo sam demo , i sve naritko

odem u konzolu kucam viewdemo itd..

i izbaci mi da je demo out of date i neki protokol 48 a imam 47 koliko sam se razumio...
Treba ti steam
Sex_Machine je napisao/la:
1.skini protokol 48
2.probaj playdemo
3.vozdra
Cuj da skine protocol 48 ?

Za taj demo ti treba STEAM , jer je steam updatovan na 48 protocol, dok' je 47 protocol non steam.

Ali ima ko neki corveter da ti sa 48 protocola stavi na 47 protocol, pitaj vLexinha za to, on je to meni davno sendao al' sad nemam to.

Sex_Machine je napisao/la:
1.skini protokol 48
2.probaj playdemo
3.vozdra
hvala jarane

moze lock

edit: samo sam isao playdemo , a viewdemo ne radi

Post dobio aplauz od bak1r

demo snjimljen na steamu i mora se gledat na steamu !
Mozete samo skinuti patch od 44 MB i instalirati ga preko svog postojeceg CS-a:
cs-skini.me/cs

Skinite to i samo instalirajte preko svog CS-a gde se nalazi HL.exe i kad se instalacija zavrsi dobicete na desktopu ikonicu CS v42 i to je to.

Kada dodje do dijela gdje treba izabrati lokaciju , izaberite C:/Program Files/valve i Next - Next , i to je to.

Ako imate krsh CS i ne radi vam patch onda skinite ceo v42 CS od 270 MB:
cs-skini.me/csfull

Umesto Internet dijela gde vam se dosad prikazivala lista stranih servera, sada ce vam se prikazivati samo serveri koji se hostuju kod KGB-a ( njih 400 i vise )

Sa ovim necete moci igrati na steam serverima, samo na nonsteam protocol 48 (svi kgb hosting a poslije verovatno i ostali).Sa ovim nemozete igrati na soluciji ( Stari IP , i jos nekim , ali ed0 govori ,da je moguce , kad se instalira ovaj patch , pa preko njega onda i v21 ( ako sam ga skontao dobro ).

- Sa ovim svaki igrac ima jedinstveni STEAM_ID koji dobija na osnovu hardvera i ne moze da se menja = mir na serverima
- Banovace se komandom amx_ban , kao i prije
- Ako vam posle ovoga ne radi steam, samo ga ugasite i upalite ponovo
- Ako vam mozda laguje onda kucajte u konzolu rate 6000 jer sa ovim dobijate rate 16000 sto moze biti mnogo ako imate 128k upload

ma steam sad svaki demo ...

ima neki prog preko kojeg mozes gledati samo nez tacno kako se zove al ugl protocol 48

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.