'Vako:
× Prahnula zima, nemere se izać iz kuće, hladno vani, nema raje i ta sranja ( uglavnom šuplje priče )
× Planirano je za sljedeću sedmicu sljedeće:
¤ Subota 24. Oktobar 2009 Godine oficijelni GAMERS.ba meeting !
¤ Nedjelja 25. Oktobar 2009 Godine oficijelni FANART meeting !
¤ Subota 31. Oktobar 2009 Godine počasna GAMERS.ba kafa za Rianu.
¤ Nedelja 1. Novembar 2009 Godine oficijelni GAMERS.ba ADMINISTRACIONI meeting !
Znači, volio bih da dodjete svi koji ste u mogućnosti, jer sam vas zaista sviju poželio :3
Nadam se da će se ovo ostvariti što je planirano za ovaj mjesec, pošto se puno toga desilo u posljednje vrijeme na forumu, da malo porazgovaramo o tome kako ćemo, ako ikako možemo da umirimo situaciju.
Voli vas vaš trokut, mršo, bilder, torketo, tq, torQ7u.
PS. Mislim da je red da počnemo skupljati pare da uplatimo VETROXU voz da dođe kod nas na fuka :3 <3
× Prahnula zima, nemere se izać iz kuće, hladno vani, nema raje i ta sranja ( uglavnom šuplje priče )
× Planirano je za sljedeću sedmicu sljedeće:
¤ Subota 24. Oktobar 2009 Godine oficijelni GAMERS.ba meeting !
¤ Nedjelja 25. Oktobar 2009 Godine oficijelni FANART meeting !
¤ Subota 31. Oktobar 2009 Godine počasna GAMERS.ba kafa za Rianu.
¤ Nedelja 1. Novembar 2009 Godine oficijelni GAMERS.ba ADMINISTRACIONI meeting !
Znači, volio bih da dodjete svi koji ste u mogućnosti, jer sam vas zaista sviju poželio :3
Nadam se da će se ovo ostvariti što je planirano za ovaj mjesec, pošto se puno toga desilo u posljednje vrijeme na forumu, da malo porazgovaramo o tome kako ćemo, ako ikako možemo da umirimo situaciju.
Voli vas vaš trokut, mršo, bilder, torketo, tq, torQ7u.
PS. Mislim da je red da počnemo skupljati pare da uplatimo VETROXU voz da dođe kod nas na fuka :3 <3
Pukni mi samar , zazelio sam se samara :$