Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

G.ba kafa?

120 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 19:17

Pozdrav svima!

Nesto se bas ovih dana "zakuhalo" na G.ba. Dosta dusa napusta site. To bi bilo normalno da nisu u pitanju "oni na vrhu". Uglavnom, nisam kreirao topic da bih pisao roman o tome zasto se to desava, ko je kriv, zasto zecu vire usi kad se sakrije, sta ce meni mobitel na podu.
Kao sto naslov kaze, post-am da vidim da li ima raspolozenih za ovaj nemili dogadjaj. Vec je jedna organizovana i, kako sam vidio i cuo, fino je bilo. Druzba, zezancija, obaranje ruke,...
Shvatam sve vase obaveze, ali vec sam rekao da sumnjam da je toliki problem odvojiti sat-dva.
Inspirisan cijelim portalom i Jason-ovom recenicom: "Postavi temu, sta ti fali ", vala postavljam. Bitno je dakle samo da ima onih koji bi dosli. Usaglasicemo vrijeme i mjesto nekako. Prvi da kazem da ne mogu nedjeljom zbog predavanja. Ostalim danima, ako sve bude okay, mogu.
Eto, ja sam svoje rekao. Na vama je sad.

Ako nije frka, temu metnite u "Zanimljive" da nam se ne izgubi.

Over and out.
Hvala Bogu da neko vishe organizuje G.ba kafu. Samo bih zamolio posto je Marko obecavao Riani da ce napraviti kafu kada ona bude tu medjutim zezno nas je Ako moze da kafa bude za 7 dana posto ona sada ide u Varazdin pa se vraca u nedjelju navece.

Pozdrav od

Riane
Ramme
Ade

Vidimo se na kafi
Potpuno za. Dosta ih zna da na koji sam obecao doci, dosao sam. Tacnije na cetiri kafe, mada sam pio caj .
Najbolje nekako ovu subotu, jer se u nedjelju pomjera vrijeme, te ce mi smetati sto u 4 padne mrak, strah me mraka .
dobar prijedlog, ubilo se da nekoga slomim i uzmem mu opremu.
xXxAdOo je napisao/la:
Hvala Bogu da neko vishe organizuje G.ba kafu. Samo bih zamolio posto je Marko obecavao Riani da ce napraviti kafu kada ona bude tu medjutim zezno nas je Ako moze da kafa bude za 7 dana posto ona sada ide u Varazdin pa se vraca u nedjelju navece.

Pozdrav od

Riane
Ramme
Ade

Vidimo se na kafi
Vidjecemo sa ostalima. Mislim da nece biti problema. Izaci ce se u susret kome se god bude moglo.
apo cetri ort ne dolazi . Daleko Popij ne'ko za mene nesto .
Sjedite svi kolektivno na voz i dopičite u BL.
PinkyBa je napisao/la:
Vidjecemo sa ostalima. Mislim da nece biti problema. Izaci ce se u susret kome se god bude moglo.
Hvala puno. Marko joj je obecavao ali je zezno :$. Hvala puno jos jednom vidimo se na kafi
PinkyBa je napisao/la:
Pa ciRe u kol'ko sati meni uvijek odgovara , ionako obojica smo iz Hrasnice. ^^

Ima još par aktivnih membera odavde , koji će sigurno htjet ići sa nama na tu famoznu "g.ba kafu / pivu / čaj / whatever lol " ... Samo nemojte da je subotom il nedjeljom .. tad spavam po čitav dan , najbolje bi bilo radnim danima , nije problem "izostati" 1-2 časa sa nastave radi toga.

Recite mi samo :

Vrijeme / Mjesto / Datum

danke

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.