Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Medalje !

260 pregleda · 14 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 00:12

Pozdrav svim članovima u IF-u..

Moje bi pitanje bilo kad ćemo i mi dobiti te medalje, jer sad viđoh u abasia medalju, pa i mi bi nekako voljeli tu žnačkicu !

Ta znackica vec dugo postoji i imaju je koliko ja znam abasi i cannabis
U startu cu da se ogradim, ne mogu dijeliti medalje, ne mogu skidati medalje. Da nebi bilo dao sebi medalju a neda nikome itd.

Post dobio aplauz od bushidO.

Poz
To je rekao "Philosopher" uraditi ja mislim .

Nikad a mozda ni tad ,sta ce ti ionako je IF neaktivan skroz
eto ado ti je online pa njega pitaj...jedino ti on moze odgovorit tocno.
abasi je napisao/la:
U startu cu da se ogradim, ne mogu dijeliti medalje, ne mogu skidati medalje. Da nebi bilo dao sebi medalju a neda nikome itd.
Kako ya nemam medalje te ? :|€

DAMN , sad cu ja sebi stawit ^^

Da me smaraju kako ya imam a oni nemayu ;|
Brate , pored 1000 bugova vi raspravljate o bezveznoj medalji , po meni je taj bug na zadnjem mjestu ...
Ma bgm sto ovaj momak kaže, IF je 100% neaktivan/zapuštan/ treba nekog zaposliti na to mjesto da i to oživi., a te medalje kad bi neko mogao podijeliti ovim članovima, a i to ce valjda nekad doći..
Pa valjda dok se neko udostoji da malo povede racuna o site-u, da ispravi neke prece bugove itd... Ne kontam sta vam znace te znacke i slicna sranja.. Pisi na forumu da bi pomogao nekome, diskutovao.. Niko te nece postovati zbog neke znackice
Oj bog te pomogo, nek isprave ovaj bug sa kupoprodajom prvo. Pa onda ostale bugove, i nesporazume u administraciji. Kao da imaš fajde od te fensy medalje.
jeste dosadni brate s tim medaljama više, ko da vam neko fakat zlato oko vrata treba stavit'.
Kad smo već kod toga ... Kad ću ja dobiti svojih 200 bodova za dizajn medalje ?

( Nije mi do bodova, nego nemam šta pametnije napisati. A i imam nekih igara za bodove na umu )
Hajd organizujte jedno dva , tri dana da g.ba ne radi i popravite sve bugove sto se moze ! I de malo organizujte recenzije , u download dodajte jos neke stvari , kupoprodaju popravite i ozivite IF , i ostale dijelove foruma !

~Dajte i nama nesto da radimo ! Postavite temu neku i neke nagrade da se narod angazuje za bolje sajta !
Jel bolje da svaki dan citamo teme gdje mogu skinuti cs , dotu itd !
Ili da svi cjelokupno nesto radimo , pisemo ! Jednostavno da svaki dan g.ba bude onakav kakav svi zelimo , ali to se nece desiti u skorije vrijeme jer cim se administracija svadja tako se zapusta sve ! Od kad nismo gledali neki movie dobar napravljen ,Call Of Duty ili warcraft turnir itd !
Svi vi sto imate moderatora u svim djelovima treba da se angazujete , da pisete nesto ! Nije fazon samo samarati i davati aplauze

Ne razumjem zasto ste svi zapeli za te medalje

Kad znate da niko nece da uradi nista povodom toga, slazem se sa mirofom! Voljeo bih da uradite nesto po pitanju toga ali cisto sumnjam

Btw ima mnogo vecih bugova koje treba rijesavati, kupoprodaja npr.
mirofa je napisao/la:
Hajd organizujte jedno dva , tri dana da g.ba ne radi i popravite sve bugove sto se moze ! I de malo organizujte recenzije , u download dodajte jos neke stvari , kupoprodaju popravite i ozivite IF , i ostale dijelove foruma !

~Dajte i nama nesto da radimo ! Postavite temu neku i neke nagrade da se narod angazuje za bolje sajta !
Jel bolje da svaki dan citamo teme gdje mogu skinuti cs , dotu itd !
Ili da svi cjelokupno nesto radimo , pisemo ! Jednostavno da svaki dan g.ba bude onakav kakav svi zelimo , ali to se nece desiti u skorije vrijeme jer cim se administracija svadja tako se zapusta sve ! Od kad nismo gledali neki movie dobar napravljen ,Call Of Duty ili warcraft turnir itd !
Svi vi sto imate moderatora u svim djelovima treba da se angazujete , da pisete nesto ! Nije fazon samo samarati i davati aplauze

Potpisujem..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.