Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta mi sve treba da igram cod 4 koji patch

123 pregleda · 14 odgovora · otvorena 19.10.2009. u 21:29

Posto sam tek juce inst na komp cod 4 pa sad da se malo na netu pozabavim koji da skinem i trebal mi neki cd key:)
0 posts :))))
+ warez

ja cu ti samo pomoci sto se tice non warez-a treba ti patch 1.7
install COD i patcheve...1.7 je zadnji koliko se ja sjecam, nadji servere na netu i deri
Just_me je napisao/la:
odgovori fino ili nemoj nikako odgovarat et
ja ti samo kazem da se za ovo dobija ban.
alfabet je napisao/la:
ja ti samo kazem da se za ovo dobija ban.
Ma koji je***i ban, jel lik traži linkove za download ili traži samo upute ?

Jel ovo ban.ba ili je gaming forum ? Kako drukčije da pristupi ffs ?
iwdnplaysson je napisao/la:
Ma koji je***i ban, jel lik traži linkove za download ili traži samo upute ?

Jel ovo ban.ba ili je gaming forum ? Kako drukčije da pristupi ffs ?
procitaj malo bolje ,

trazi SErial Key ... a covjek prije dan otvorio temu da dobija odma ban ko bude pomenuo warez , jbt vi nista ne citate
alfabet je napisao/la:
procitaj malo bolje ,

trazi SErial Key ... a covjek prije dan otvorio temu da dobija odma ban ko bude pomenuo warez , jbt vi nista ne citate
Pita, citiram : " trebal mi " a nije rekao, " dajte mi ".

Pročitaj ti malo sveznali.
iwdnplaysson je napisao/la:
Pita, citiram : " trebal mi " a nije rekao, " dajte mi ".

Pročitaj ti malo sveznali.
ajde jok sigurno ne treba hoce igra online a ne treba mu CD key ??? ajde molim te reci jednu igricu ovu noviju koja ne koristi CD key ?

I malo skontaj covjek nece direktno da trazi cd key , barem se snasao kako ce pitati al opet svaki pametan covjek bi skontao za razliku takvih kao ti
alfabet je napisao/la:
ajde jok sigurno ne treba hoce igra online a ne treba mu CD key ??? ajde molim te reci jednu igricu ovu noviju koja ne koristi CD key ?

I malo skontaj covjek nece direktno da trazi cd key , barem se snasao kako ce pitati al opet svaki pametan covjek bi skontao za razliku takvih kao ti
Ok, ti si pametan. Odustajem. Ne citiraj.
http://www.ga.com.ba/server+M5fd09fa7325.html

Evo ti moras imati instalira patch 1.6 a zatim 1.7 uz to moras imati instaliran punkbuster koji ti dodje na cdu...

Servere nemozes dodati u favorites zato sto nije original cod,ali zato ti preporucujem game client xfire koji mozes download ovdje
http://www.xfire.com/

Preko xfire mozes traziti sve servere iz nase drzave a iz drugih i takodjer ih dodavati u favorites na xfire-u.

:)
gamers.ba = GOOGLE ?
Procitaj pravila foruma , stavka ili redni broj 3 :
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
Ovako pokusaj instalirati 1.5 pa 1.6 pa 1.6-17 patch i valjda ce raditi,jer 1.6 ili 1.6-1.7 patch je tezak oko 300mb tu ima nekih mapa itd jer beze toga nemozes igrati online
Sta komplikujete covjeku bezveze

- 1.6 patch: ftp://ftp.bih.net.ba/pub/games/cod4/CoD4MW-1.6-PatchSetup.exe

- 1.7 patch: ftp://ftp.bih.net.ba/pub/ga/patch/CoD4MW-1.6-1.7-PatchSetup.exe

Prvo instaliraj 1.6 pa 1.7. Onda odes na ovu stranicu: http://www.evenbalance.com/

Skines taj program, updateujes PB udjes i igras. Ako hoces igrat na org serverima treba ti org CD Key, a tako ces moci igrati samo na BIHnet. LoL...

Cus

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.