Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2010 4 PS2

133 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.10.2009. u 16:38

Ne znam koliko znate / ne znate , samo da vam kazem da je PES za nasu/vasu dragu konzolu PS2 izas'o .
Jucer sam qpio , gameplay solidan , grafika ulow .
Sve u svemu , nije nesto .
Piše 10. noveembar na gamespot.
Igrao sam i ja neki sa pijace od prije 20 dana al ja mislim da a to nije to.
Nije još izašao ni orginal ali po svemu sudeći, PES-u je došao kraj jer pogledajte FIFU i kritike...
PES ce uvek biti bolji od fife pa makar ne znam ni ja sta

a pes10 izlazi 23.oktobra za pc sad ce mo da vidimo za par dana igra ne moze da bude losa
Super, jedva cekam da igram da vidim kakav će Real Madrid biti..
citao sam u gamerskim novinama da ce se moci kreirati akcije tj. kontre i taka shema :D ,a sto se tice pes za ps2 je isti od pes6 do pes10 samo transferi novost :(
Kako mislis na ps2 pes 2010 uLOW grafa .. Nije valjda toliko los .. Jbt
FIFA 10 ce biti bolja od PES 2010, je**m ti ja pes prenappuvaju igrace, mesija ronalda, ne mozes im nista, dok fifa nije takva, samo ce biti losa za PC, a za konzole ce biti vrh.
nothing3 je napisao/la:
FIFA 10 ce biti bolja od PES 2010, je**m ti ja pes prenappuvaju igrace, mesija ronalda, ne mozes im nista, dok fifa nije takva, samo ce biti losa za PC, a za konzole ce biti vrh.
Pa zar tako nije u stvarnosti meni je pas bas dobra igra zbog toga sto je svaki igrac kolika mu je mogucnost toliko i radi messi u stvarnosti slabije timove lomi pretrcava igra se s njima pa i u pesu

U fifi olimpik moze dobit barsu 5-0 :S
Joj, jedva čekam PES 10. Ja mislim da će biti prejak.
Po meni je bolji pes,u fifi sa centra dajes golove bez problema.Fifa mi je nerealna,svi igraci isti:S.Pes jedva cekam da izadje,nadam se najboljem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.